Türkiye (Son Dakika) TIR şarampole yuvarlandı, taşıdığı sıfır cipler pert oldu

TIR şarampole yuvarlandı, taşıdığı sıfır cipler pert oldu

Paylaş
TIR şarampole yuvarlandı, taşıdığı sıfır cipler pert oldu

İzmit-Adapazarı yolu Serdivan ilçesi mevkiinde sıfır ciplerin yüklü olduğu TIR'ın yol kenarına devrilmesi sonucu, her biri 165 bin lira olan cipler de hurdaya döndü

Kaza sabah saatlerinde Adapazarı-İzmit Karayolu Serdivan Esentepe Mahallesi Aşağıdereköy mevkiinde meydana geldi. Sıfır ciplerle yüklü Erdal Erbay (30) idaresindeki TIR, Aşağıdereköy mevkiinde kontrolden çıktı. Sürücünün hakimiyetini kaybettiği TIR, yol kenarındaki bariyerleri parçalayarak, 15 metre yükseklikten Sapanca Gölü kenarındaki tarlaya uçtu.



Kazada sürücü Erbay, araç içinde sıkıştı. Kaza sonrasında ters dönen TIR'dan kimisi tarlaya uçan, kimisi de TIR üzerinde ezilen 165 bin liralık lüks cipler ise hurdaya döndü.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Yardım ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, vatandaşların yardımıyla araçtan çıkan sürücüye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Hurdaya dönen araçtan yara almadan kurtulan sürücü Erbay, uzun süre kazada perte çıkan araçları izledi.



Kazada hurdaya dönen cipler ve TIR, çekici ile bulunduğu yerden kaldırıldı. Kazayı yara almadan atlatan sürücü Erbay ise ifadesinin alınması için Jandarma karakoluna götürüldü.


Haberin Devamı