Spor Trabzonspor Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Trabzonspor Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor Fenerbahçe maçı taraftarlar tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. İki takımın da puan kaybına tahammülü yok ve mücadele bunun için çok kritik... Peki, Trabzonspor Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'in 13. haftasında derbi heyecanı yaşanacak. Karadeniz Fırtınası kendi evinde Sarı Kanarya'yı ağırlayacak. Geçen hafta Yeni Malatyaspor karşısında apır bir yenilgi alan Trabzonspor, Fenerbahçe'yi yenerek moral kazanmak ve üst sıralara tırmanmak istiyor. Fenerbahçe ise ligde üst üste 3 galibiyetini almanın peşinde...

Haberin Devamı

TRABZONSPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Trabzonspor Fenerbahçe maçı 25 Kasım Pazar akşamı saat 19.00'da Medical Park Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleyi Hailil Umut Meler yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından yayınlanacak

KEOMAN İLK 11'LERİ BELİRLEDİ

Trabzonspor ile oynanacak maçın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de teknik direktör Koeman son haftalarda başarılı sonuçlar alan takımı bozmayı düşünmüyor.

Spor Toto Süper Lig'e çok kötü bir başlangıç yapan ancak Erwin Koeman'ın teknik direktörlük koltuğuna oturmasıyla yükselişe geçen Fenerbahçe'de Hollandalı çalıştırıcı, pazar günü deplasmanda oynayacakları Trabzonspor maçının onbirini ve taktiğini belirledi.

Son haftalarda başarılı sonuçlar alan sistemi bozmayı düşünmeyen Erwin Koeman, kalede Harun Tekin'den vazgeçmiyor.

Haberin Devamı

Deneyimli çalıştırıcı, savunmanın sağında Isla, solunda Hasan Ali Kaldırım ile maça başlayacak. Stoperler Skrtel ve Roman Neustader savunmanın göbeğinde her zamanki gibi görev başında olacaklar.

Jailson'un cezası nedeniyle önlibero pozisyonunda arayış içinde olan Erwin Koeman kararını Mehmet Topal-Eljif Elmas ikilisinden yana verdi.

Orta sahanın sağında Ayew, solunda Valbuena'ya görev verecek olan Hollandalı teknik adam ileri ikilide de Frey-Slimani dizilişini bozmuyor.

Slimani'nin düşen performansını da arttırmaya çabalayan Koeman, Cezayirli forvete antrenmanlar sonrası gole dönük ekstra bitiricilik çalışmaları uygulatıyor.

Sarı lacivertli takımda cezalı Jailson-Soldado ikilisinin yanısıra sakatlıkları bulunan Şener ve Alper Potuk'un da Trabzon'a götürülmeleri beklenmiyor.

TRABZONSPOR'UN 8 YILLIK HASRETİ

Süper Lig'de 4 haftadır galibiyete hasret kalan Trabzonspor, Fenerbahçe ile oynayacağı maçı dönüm noktası olarak görüyor. Hedef hem 3 puanı alıp yükselişe geçmek hem de evindeki 8 yıllık galibiyet hasretine son vermek. Rakibini en son 23 Ağustos 2010 yılında 3-2'lik skorla yenen bordo-mavililerde teknik direktör Ünal Karaman, Şenol Güneş'in yardımcısı olarak kulübede yer alıyordu. Bu tarihten beri Trabzon'da oynadığı maçları kazanamayan bordo-mavililer, Karaman yönetiminde bu şanssızlığını kırmak istiyor.

Haberin Devamı

İKİ MAÇ YARIDA KALDI

2010'dan bugüne, Trabzon'da oynanan maçlarda bordo-mavili takım, 5 mağlubiyet ve 3 beraberlik alırken, attığı 3 gole karşılık ise kalesinde 18 gol gördü. Trabzon'da iki takım arasında oynanan iki maç ise tamamlanamadı. 10 Mart 2013'te karşılaşma 1-0 F.Bahçe lehine devam ederken, taraftar olayları nedeniyle hakem tarafından, 45+9. dakikada tatil edilmiş, Trabzonspor da 3-0 hükmen mağlup olmuştu. 24 Nisan 2016'da ise bir taraftarın 88. dakikada sahaya girerek hakeme saldırması sonucu tatil edilen müsabaka, F.Bahçe lehine 4-0 tescil edildi.

SON GALİBİYET SEVİNCİ

23 Ağustos 2010'da Trabzon'un 3-2 kazandığı maçın gollerini Mehmet Topuz (kk), Yattara ve Glovacki atmıştı. Fenerbahçe ise Lugano ve Mehmet Topuz ile karşılık vermişti. 5 golün tamamı da ilk yarıda gelmişti.

AKYAZI'DA 2. RANDEVU

Trabzonspor, Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde F.Bahçe'yi ikinci kez konuk edecek. Geçen sezon iki takım arasında oynanan ilk maç 1-1 bitmişti. Goller Burak (58) ve Josef de Souza'dan (84) gelmişti.

Haberin Devamı

TARAFTARIN İSTEDİĞİ OLDU SON İDMAN STATTA

Trabzonspor, taraftarlardan gelen talep üzerine F.Bahçe maçının son idmanını Akyazı'daki Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde yapacak. Başkan Ahmet Ağaoğlu açıklamasında, "Bu maçı kazanacaksak taraftarlarla birlikte kazanacağız. Onların bu isteği üzerine cumartesi günü (yarın) son idmanı saat 16.00'da stadımızda yapacağız" ifadelerini kullandı.