Cumartesi Postası Trump Towers Mall'da sömestre eğlencesi

Trump Towers Mall'da sömestre eğlencesi

Paylaş
Trump Towers Mall'da sömestre eğlencesi

26 Ocak-13 Şubat arasında Trump Towers Mall'u ziyaret eden çocuklar oradan çıkmak istemeyecek. Öyle eğlencelere dalacaklar ki...

Kukla ve sihirbazlık gösterileri, satranç turnuvaları, ‘Şimşek McQueen’ ve ‘Pepee’ gibi çizgi kahramanlar, baloncuk şovu, mozaik resim yapımı gibi etkinlikler... Dedik ya; çocuklar Trump Towers Mall’dan çıkamayacak

Haberin Devamı

Sadece çocuklar için tasarlanan ve çok geniş bir alanda her detayın düşünüldüğü “Çocuk Katı” ile bir ilk’e imza atan İstanbul- Mecidiyeköy’deki Trump Towes Mall bu yıl küçük misafirlerine unutamayacakları bir sömestre deneyimi yaşatıyor. Disney’in Avrupa’daki tek lisanslı tiyatrosu Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde her gün gerçekleşecek öyle renkli, eğlenceli ve eğitici etkinlik var ki! Müzikli kuklalar, jonglörler ve pek çok sürprizin çocukları beklediği mekanın unutulmaz gösterileri arasında dünyaca ünlü şovlar da olacak. İşte, 26 Ocak-13 Şubat tarihleri arasında Trump Towers Mall’u ziyaret edecek çocukları bekleyen eğlenceler:

- Dünyaca ünlü Gazillion Bubble Show- Sihirli Baloncuklar, 31 Ocak-10 Şubat tarihleri arasında küçük-büyük herkesi büyüleyecek. Melody Yang’ın baloncuklarla gerçekleştirdiği benzersiz interaktif gösteri, ailece tanık olacağınız bir görsel şölen.

Haberin Devamı

- Dünyayı dolaşarak harika gösterilere imzasını atan illüzyonist Jason Andrews 19 Ocak-27 Ocak tarihleri arasında çocukları şaşırtacak.

- Pepee, küçüklerin ve hatta ailelerin fenomeni. Herkesin sevgilisi Pepee, en sevilen şarkıları ve oyunları ile Trump Towers Mall’da sömestre coşkusunu çocuklarla paylaşıyor. 27-28 Ocak’ta Pepee çocuklarla birlikte şarkılar söyleyip dans edecek.

- Özellikle erkek çocukların izlemeye doyamadığı ‘Cars’ filmlerinin etkinlikleri sömestre neşesine neşe katacak. Canayakın dostlar; ‘Şimşek’ McQueen, Sally ve Mater 8-9-10 Şubat tarihlerinde Trump Towers Mall’da olacak. Etkinliklerde ‘Cars 1’ ve ‘Cars 2’ film gösterimi, direksiyonlu orijinal playstation oyunları, kumandalı araba yarışları, duvar boyama, kum boyama, oyun hamurları, boyama setleri ve ‘Şimşek’ McQueen ile fotoğraf çekimi gibi birçok özel etkinlik çocukları eğlendirecek.

- Sergilendiği her ülkede büyük yankı uyandıran Köpekbalığı Dünyası Sergisi okyanusların en güçlü canlısını tanıtıyor. Trump Towers Mall’da ziyaretçilerine ‘merhaba’ dediği günden itibaren büyük ilgiyle karşılanan sergi şubat ayı sonuna kadar gezilebilir.

Haberin Devamı

- Alex Eğlence Sanatı Atölyesi 26 Ocak Cumartesi günü Trump Towers Mall mağaza önünde sayısız etkinliğe imza atacak: Mozaik resim ve kukla yapımı, doku kağıtları ile kolaj çalışması, çiçek ve toka hazırlama, dokuma resimler... Çocuklar hem eğlenecek hem yaratıcılıklarını geliştirecek.

Minikler Satranç Turnuvası...

2-3 Şubat tarihleri arasında saat 11.00’de 2008 doğumlu çocuklar için ‘Satranca İlk Adım Çalışması’ düzenlenecek. Aynı tarihlerde 11.00-17.30 saatleri arasında da Minikler Satranç Turnuvası yapılacak. Kayıt olmak için son katılım tarihi 30 Ocak.

- Yamaha Ritm Atölyesi, müzik seven çocuklar için etkinlikler düzenlenecek. Çocuğunuz, 4-5 Şubat tarihleri arasında Trump Towers Mall’un çocuk katındaki Yamaha ritm etkinliklerine hayran kalacak.

- Türk Beyin Takımı Çocuk Atölyeleri-Akıl Oyunları ile çocuklar beyin jimnastiği yapacaklar. Tüm miniklerin davet edildiği zeka oyunları 6-7 Şubat tarihlerinde.

(26.01.2013 tarihli Cumartesi Postası'ndan alınmıştır.)