Spor Türkiye Bosna Hersek maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Türkiye Bosna Hersek maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Paylaş
Türkiye Bosna Hersek maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

UEFA Uluslar Ligi B Ligi Grup 2'de Türkiye, Rusya maçı öncesi Bosna Hersek'le hazırlık maçına çıkıyor. Mücadeleyi kaçırmak istemeyen futbolseverler 'Türkiye Bosna Hersek maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda?' diye soruyor

A Milli Futbol Takımı'mız UEFA Uluslar Ligi B Ligi Grup 2'de iki maça çıktı. İlk maçta Rusya'ya 2-1 yenilen Türkiye 2. maçında ise İsveç'i 3-2 mağlup etti. Şimdi Türkiye 3. maçında Rusya ile karşılaşacak. Fakat bu kritik maç öncesi Milliler Bosna Hersek ile hazırlık maçı oynayacak. Peki, Türkiye Bosna Hersek maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda?

Haberin Devamı

TÜRKİYE BOSNA HERSEK MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye Bosna Hersek maçı bu akşam saat 20.30'da Rize Yeni Şehir Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleyi, hakem Sergei Karasev yönetirken seyirciler TRT 1'den izleyebilecekler.

Türkiye - Bosna Hersek muhtemel 11'ler...

Türkiye: Gökhan, Zeki, Serdar, Çağlar, Hasan Ali, Mahmut, İrfan, Cengiz, Hakan, Serdar, Enes

Bosna Hersek: Begovic, Todorovic, Vranjes, Zukanovic, Kolasinac, Besic, Krunic, Visca, Milosevic, Duljevic, Bajic

TÜRKİYE RUSYA MAÇI NE ZAMAN?

A Milli Takım, Rusya ile oynayacağı UEFA Uluslar Ligi karşılaşması için 12 Ekim Cuma günü Rize'den Soçi kentine seyahat edecek. A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, ertesi gün bir futbolcusuyla birlikte saat 18.30'da idman öncesinde basın toplantısı düzenleyecek. Ay-Yıldızlılar, Rusya'daki tek çalışmasını ise 19.00'da Fişt Olimpiyat Stadyumu'nda yapacak.

Haberin Devamı

Rusya ile Türkiye'yi karşı karşıya getirecek UEFA Uluslar Ligi müsabakası, 14 Ekim Pazar günü saat 19.00'da başlayacak ve TRT1'den canlı yayınlanacak.

A Milli Takım kafilesi, Rusya maçının hemen ardından İstanbul'a dönecek.