Spor Türkiye Rusya maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye Rusya maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Türkiye Rusya maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta Türkiye ile Rusya kozlarını paylaşacak. İlk kez düzenlenecek olan bu turnuvada A Milli Takımı'mızın performansı merak edilirken milyonlarca vatandaş Türkiye Rusya maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor.

UEFA Uluslar Ligi bu yıl ilk kez düzenlenecek. 55 ülkenin katıldığı bu turnuvada A Milli Takım'ımız da yer alacak. Türkiye ilk maçını Rusya ile yapacak. Heyecan dolu bir müsabakaya sahne olması beklenen mücadelenin ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. İşte detaylar...

Haberin Devamı

TÜRKİYE RUSYA MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye Rusya maçı 7 Eylül Cuma günü Trabzon'da Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak. Mücadeleyi Portekizli hakem artur Dias yönetecek. Müsabakanın hangi kanalda yayınlanacağı ise henüz belli değil.

TÜRKİYE MİLLİ TAKIMI'NIN RUSYA MAÇI ADAY KADROSU

A Milli Takımımızın UEFA Uluslar Ligi'nde 7 Eylül'de Trabzon'da Rusya ve 10 Eylül'de deplasmanda İsveç ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı. Fakat son dakikada gelen habere göre Beşiktaş kulübünde forma giyen Gökhan Gönül, sağ omzundaki sakatlık nedeniyle A Milli Takım'ın Rusya ve İsveç maçları aday kadrosundan çıkarıldı. A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu tarafından belirlenen 28 kişilik kadroda şu futbolcular yer alıyor:

Haberin Devamı

Kaleciler: Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Serkan Kırıntılı (Atiker Konyaspor), Sinan Bolat (Royal Antwerp)

Savunma: Çağlar Söyüncü (Leicester City), Ertuğrul Ersoy (Bursaspor), Hasan Ali Kaldırım, Şener Özbayraklı (Fenerbahçe), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Mehmet Zeki Çelik (Lille), Mert Müldür (Rapid Wien), Ömer Bayram (Akhisarspor), Serdar Aziz (Galatasaray)

Orta saha: Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı (Trabzonspor), Berkay Özcan (Stuttgart), Cengiz Ünder (Roma), Emre Akbaba (Galatasaray), Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Tarkan Serbest (Kasımpaşa), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Serdar Gürler (Huesca), Yunus Mallı (Wolfsburg)

Forvet: Cenk Tosun (Everton), Enes Ünal (Real Valladolid)