Gündem Türkiye, Sakarya'daki vahşeti konuşuyor! İngiltere'de ise durum çok farklı

Türkiye, Sakarya'daki vahşeti konuşuyor! İngiltere'de ise durum çok farklı

Paylaş
Türkiye, Sakarya'daki vahşeti konuşuyor! İngiltere'de ise durum çok farklı

Sapanca'da patileri kesilmiş halde bulunan ve tedavi altındayken minik bedeni daha fazla dayanamayıp ölen yavru köpek hala tüm Türkiye'nin yüreğini sızlatıyor. Ülkemizde böyle bir vahşet yaşanırken İngiltere'de ise köpek havlamalarının kodlarının çözüldüğüne dair harika gelişmeler yaşanıyor...

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde ormanlık alanda patileri kesilmiş halde bulunan ve tedavi altına alındıktan sonra ölen yavru köpek tüm Türkiye'nin kalbine dokunmuştu. Milliyet yazarı Özay Şendir de bugünkü köşesinde 'Lanet olsun böyle farka' diyerek İngiltere'deki olayla Türkiye'de yaşanan vahşeti kaleme aldı.

Haberin Devamı

İşte yazının o bölümü:

- Cumartesi günü; Türkiye’de yayımlanan gazetelerin birinci sayfasında ayakları kesilmiş yavru bir sokak köpeğinin yaşadığı dramın haberi ve tüm ülkeden yükselen haklı öfkenin haberi vardı.

- Aynı Cumartesi günü, İngiltere’de yayımlanan gazetelerin birinci sayfasında, İngiliz bilim insanlarının, havlamalarının kodlarını çözdükleri ve ne dediğini anladıkları Amerikan Shepherd cinsi köpeğin haberleri yer alıyordu.

- Lanet olsun böyle farka demekten başka bir şey gelmiyor maalesef elden...