Yaşam Türkiye'nin ilk selülit sitesi

Türkiye'nin ilk selülit sitesi

Paylaş
Türkiye'nin ilk selülit sitesi

Yaz kapıda. Fazla kilolardan ve selülitlerden bir an önce kurtulmak gerek. Sorun şu ki; hangi kremleri süreceğiz, nasıl egzersizler yapacağız, nasıl diyetlerden medet umacağız, cerrahi işlemlere nasıl güveneceğiz, doğal tarifleri nerede bulacağız... İşte tüm bunlar, Türkiye'nin ilk selülit sitesinde yer alıyor

imdatselulit.com adlı sitenin ilk sırasında, uzmanların önerileri ve reçeteleri var. Dr. Mehmet Öz, Ender Saraç, Dr. Hakan Güney, Dr. Erçin Özüntürk, Doç Dr. İbrahim Aşkar, Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, Op. Dr. Alpaslan Topçu, Doç. Dr. Fatih Peker bu uzmanlardan birkaçı... Sözgelimi Dr. Murad’ın acı biberli selülit maskesi, Ender Saraç’ın evde yağ yapımı ve uygulaması; öneriler arasında.

Doğal reçetelere, ünlü manken Tülin Şahin’in taktikleri eşlik ediyor. Şarkıcı Jennifer Lopez, kıdemli manken Elle Macpherson, moda ikonu Victoria Beckham, şarkıcı Nükhet Duru ve Seren Serengil gibi ünlü isimlerin selülitle sürdürdüğü mücadeleler de sitede bulabileceğiniz bölümler arasında. 7 günlük özel bir diyetin önerildiği selülit sitesinde egzersizler, maske tarifleri, masaj türleri, en iyi kremlerin sıralaması gibi yararlı konular var.

Hatta selülit tipini belirlemek isteyenler, siteye girince özel testler görüyor, sonuca göre tedaviye geçebiliyorlar. Ayrıca imdatselulit.com’da bu estetik deformasyonla ilgili olarak uygulanan tüm tedavi yöntemleri de anlatımlar ve videolar eşliğinde, yer alıyor. İşte bu yöntemler: Cellulaze, Accent, Soğuk Lipoliz, Kavitasyon, Neo Ultra Kavitasyon, Elektroterapi, Vakumterapi, Karboksiterapi, Mezoterapi, karboksi, LPG, Thermolaser, Pro Radyo Frekans, ValeShape, Smooth Shapes, Tripollar Techology, Liposuction, Thermo-C, Hypoxi Training.... Sitenin en iyi tarafı ‘taraf tutma’ması. Herhangi bir metot tavsiye edilmiyor, yönlendirme yapılmıyor. Sadece tüm tekniklere yer veriliyor, seçimi siz yapıyorsunuz.

Victoria Beckham’ın ‘Posh’ diyeti

Moda ikonu olarak ünlenen Victoria Beckham’ın uyguladığı diyet, ağırlıklı olarak çilek, soya fasulyesi, deniz yosunu, donmuş üzüm, 2-3 bardak şaraptan oluşuyor. Balık buğulama ve açlığını bastırmak için yediği meyve taneli meyve suyu, Victoria Beckham için vazgeçilmez. Beckham, sabah kalktığında da limonlu bir fincan sıcak su içiyor.

Dr. Murad’ın acı biberli selülit maskesi


Malzemeler:

-3 adet acı kırmızı biber
-1 çay kaşığı deniz tuzu

Yapılışı: Biberleri haşlayın. Aynı sudan çok az alın ve biberlerle birlikte ezin. Bu arada, biraz çekirdek de ekleyin ve ezin. Tuz ekleyin, elinize bir eldiven takıp selülitli bölgelerinize 10 dakika masaj yaparak uygulayın. Sonra ılık suyla yıkayın. Bu yöntemi, haftada iki kez tekrarlayabilirsiniz.

( 19.05.2012 tarihli Cumartesi Postası'ndan alınmıştır. )

Haberin Devamı