Gündem Türkiye'nin tüm renkleri Koray'a ağladı

Türkiye'nin tüm renkleri Koray'a ağladı

Paylaş
Türkiye'nin tüm renkleri Koray'a ağladı

Derbi başlamadan tribünde kalp krizi geçirip ölen 22 yaşındaki Fenerbahçe taraftarı Koray Şener için dün stadyumda düzenlenen törende herkes, ‘Acının rengi olmaz. Biz bir aileyiz’ diyerek tek yürek oldu. Koray son yolculuğuna uğurlanırken de tüm Türkiye’yi ağlattı

Kocaeli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler öğrencisi Koray Şener (22), için Fenerbahçe Ülker Stadyumu’nda düzenlenen tören herkesi ağlattı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Koray’ın acılı anne ve babası ile törene geldi. Tüm tribün, acılı aileyi bir parça teselli edebilmek için “Hepimiz evlatlarınız” diye seslendi. Ali Koç, “Bu sezon her maça seni anarak çıkacağız. Tribünündeki koltuğuna senin adını yazıp hep boş bırakacağız” diye konuştu.

"KORAY HERKES SENİN İÇİN GELDİ"

Törende ailesi adına konuşan Koray’ın ağabeyi Eray Şener, “Seni tüm Türkiye’nin arkasından ağladığı, dualar okuduğu bir taraftar olarak hayal bile edilemeyecek bir şekilde uğurluyoruz. Sayende ‘yeniden dostluk, yeniden tek yürek’ diyoruz” dedi.

Fenerlilerin kadın-erkek, genç-yaşlı katıldığı törene, Beşiktaş ve Galatasaraylı taraftarlar da geldi. Kocaeli Körfez’deki cenaze töreninde de Koray’ı üç takımın taraftarları birlikte uğurladı.

Haberin Devamı

Koray’ın ‘Okul Açık Tribünü’ndeki yeri, anısına hep boş bırakılacak.