Yaşam Twitter'dan ölüm tehditleri alıyor!

Twitter'dan ölüm tehditleri alıyor!

Paylaş
Twitter'dan ölüm tehditleri alıyor!

Bir genç kız, dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber'ın albümü hakkında bir tweet atınca, şarkıcının hayranlarının hedefi oldu

15 yaşındaki lise öğrencisi, bir tweet attı ve hayatı değişti! Hampshire'da yaşayan Courtney Barrasford, kanadalı ünlü şarkıcı Justin Bieber'ın albümü hakkında bir tweet attı. Attığı tweet'te, "Justin Bieber hayranı değilim ama aküstük albümü gayet iyi" diyen genç kızın bu tweet'i Justin Bieber tarafından retweet edildi.

"JUSTİN'İN ÇOCUĞUNA HAMİLE"

Haberin Devamı

19 yaşındaki şarkıcının hayranları ise deyim yerindeyse tamamen çılgına döndü. Bieber hayranları Courtney Barrasford'u mesaj ve tweet yağmuruna tuttu, 15 yaşındaki kızın Justin Bieber ile beraber olduğu ve hatta onun çocuğunu taşıdığını iddia edenler oldu. Genç kız binlerce tehdit aldı, hatta 12 yaşında bir Bieber hayranı genç kızı öldürmekle tehdit etti.

ANNESİ TEDİRGİN

Courtney'nin 45 yaşındaki annesi Tina ise oldukça endişeli. Kızının aldığı mesaj ve tehditler nedeniyle tedirgin olan anne, "12 yaşındaki bir kızın annesi, onun tanımadığı kişilere tehdit mesajları attığını biliyor mu acaba" diyerek isyan etti.

POSTA İNTERNET