Magazin Ufak Tefek Cinayetler 33. bölüm 5. fragmanı yayınlandı! Oya cinayeti itiraf etti

Ufak Tefek Cinayetler 33. bölüm 5. fragmanı yayınlandı! Oya cinayeti itiraf etti

Paylaş
Ufak Tefek Cinayetler 33. bölüm 5. fragmanı yayınlandı! Oya cinayeti itiraf etti

Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon yarın başlıyor. Dizinin fanları nefeslerini tutmuş ilk bölüm için sabırsızlanırken Ufak Tefek Cinayetleri'in 33. bölüm 5. fragmanı da yayınlandı. Yeni bölümde Oya, cinayet işlediğini itiraf ederek herkesi şoke ediyor.

Ufak Tefek Cinayetler 33. bölüm 5. fragmanı yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde seyirciyi şok eden bir gelişme yaşanıyor. Cinayeti araştıran Kemal ve Hayal, tüm Sarmaşık'ı sorguya çekiyor. Bu soruşturma esnasında Oya, polise cinayet işlediğini itiraf edip hakim karşısına çıkıyor. Peki şimdi ne olacak?

Haberin Devamı

UFAK TEFEK CİNAYETLER 33. BÖLÜM 4. FRAGMANI

Daha ilk bölümden heyecan doruğa çıkacağa benziyor. 33. bölümde Emre Çelen'in Sarmaşık'a gelmesi Pelin'i şaşkına çevirirken elindeki bardağı bile düşürmesine sebep oluyor. Kerim Adil Sağlam ile Merve'nin ilk buluşması ise heyecanın doruğa çıkacağını işaret ediyor. Öte yandan Oya'nın Sarmaşık'tan ayrılmadığını duyan Merve, öfkeye kapılıp Oya'nın evine gidince şok bir sürprizle karşılaşıyor. Bebek ağlama sesi ile irkilen Merve, Oya'nın bebeğini gördükten sonra bakalım ne tepki verecek?