Spor Ümraniye'de şampiyonluk havası

Ümraniye'de şampiyonluk havası

Paylaş
Ümraniye'de şampiyonluk havası

Beşiktaş’ın yıldızları, dün Göztepe maçının hazırlıklarını keyifli bir atmosferde sürdürdü. Neşenin bir an olsun bile eksik olmadığı idmanda kahkahalar havada uçuştu. Şenol Güneş de olumlu havadan dolayı oldukça mutluydu.

Siyah-Beyazlılar, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Göztepe ile cumartesi günü evinde yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Nevzat Demir Tesisleri’nde basına açık olarak gerçekleştirilen antrenman neşeli geçti. Hafif sakatlığı nedeniyle haftanın ilk antrenmanına katılmayan Gökhan Gönül, dünkü çalışmada da yer almadı. Eşinin doğumu nedeniyle izin alan ve ülkesi İspanya’ya giden kaleci Fabri de idmana katılmadı. Kademeli olarak oynaması planlanan Gökhan Töre de günü dinlenerek geçirdi.

4 TAKIMLA ÖZEL ÇALIŞMA


Teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmanda ilk bölümde kuvvet çalışması yapan futbolcular, daha sonra iki bölüm halinde idmanı sürdürdü. Bir grup şut çalışması gerçekleştirirken, diğer oyuncular pas uygulamaları üzerinde durdu. Antrenmanın son bölümünde yeşil, turuncu, kırmızı ve siyah takım olmak üzere Beşiktaşlı oyuncular, iki ayrı sahada çift kale maç oynadı. Çift kale maçta siyah, kırmızı ve yeşil takıma üstünlük sağlayan turuncu ekipteki; Tolga, Tolgay, Pepe, Mustafa, Love ve Caner, basın mensuplarına galibiyet pozu verdi.

İDMANDA GOL DÜELLESU


Beşiktaş’ın 2 forveti Alvaro Negredo ve Cyle Larin, dünkü idmana attıkları gollerle damgalarını vurdu. İnişli-çıkışlı görüntüleri sebebiyle eleştirilerin hedefi olan İspanyol futbolcu, peş peşe attığı şık gollerle formda olduğunu gösterdi. Takıma ara transfer döneminde katılan ancak henüz forma şansı bulamayan Cyle Larin de peş peşe şutlarla fileleri havalandırarak hocası Şenol Güneş’e mesaj verdi.

Siyah-Beyazlılar’ın dünkü idmanını Başkan Fikret Orman da takip etti. Orman, kulüp direktörü Ali Naibi’yle bir süre sohbet edip takımdaki son durumu dinledi.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN GÖZTEPE UYARISI


Dünkü idman öncesinde teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularını etrafına toplayıp kısa bir konuşma yaptı. Güneş’in, Göztepe karşılaşmasıyla birlikte kazanmaya devam etmeleri gerektiğini yıldızlarına aktardı.

MEDEK HIRS KÜPÜ


Kara Kartal’ın Şilili ön liberosu Gary Medel, cezası sebebiyle takımının Alanyaspor’la oynadığı mücadelede forma giymemişti. Tecrübeli futbolcu, idman eksiği olmadığını dünkü hırslı futboluyla gösterdi. Başarılı futbolcu, Göztepe karşılaşması öncesinde formda olduğunu gözler önüne serdi.

Ricardo Quaresma, idman sonunda kazanan takımın fotoğrafına dahil olmaya çalıştı. Ancak turuncu ekibin üyeleri, Portekizli oyuncuyu görüntüden çıkarmak için büyük çaba sarf etti. Bu anlar, futbolcular arasında gülüşmelere yol açtı.

Haberin Devamı