Türkiye (Son Dakika) Ümraniye'de fabrika yangını!

Ümraniye'de fabrika yangını!

Paylaş
Ümraniye'de fabrika yangını!

Ümraniye'de 6 katlı binanın 2'nci katında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. İşçilerin bir kısmı kendilerini dışarı atarken, bir kısmı da çatıya çıkarak kurtarılmayı bekledi

Yangın saat 14.30 sıralarında Şerifali Mahallesi Bayraktar Bulvarı Burhan Sokak 6 numarada bulunan demir çatı yapan bir fabrikada çıktı.

Haberin Devamı

Binanın 2’nci katındaki boya atölyesindeki çalışma sırasında çıkan yangın bir anda büyüdü. İşçiler kendi imkanlarıyla yangına müdahalede yetersiz kalınca itfaiye ekiplerine haber verildi. Yangın nedeniyle oluşan yoğun duman tüm fabrikayı sardı.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

İşçilerin bir kısmı can havliyle dışarı kaçarken, bir kısmı dumandan etkilenmemek için çatı katına çıktı. Olay yerine kısa sürede gelen Ümraniye, Dudullu, Kayışdağı ve Kadıköy itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı. İtfaiye ekipleri yoğun dumanı tahliye etmek için camları kırdı.

Bu sırada çatı katında kurtarılmayı bekleyen işçiler itfaiyenin yangın merdiveniyle aşağıya indirildi. Dumandan etkilenen 3 işçiye ambulansta müdahale yapıldı. Yangın yaklaşık 1 saat süren çalışmalar sonucu tamamen söndürülürken, fabrikada büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Haberin Devamı

DHA