Türkiye (Son Dakika) Üniversitede 'bebişim'le başlayan taciz savcılıkta bitti

Üniversitede 'bebişim'le başlayan taciz savcılıkta bitti

Paylaş
Üniversitede 'bebişim'le başlayan taciz savcılıkta bitti

İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde görev yapan bir kadın, üniversitede çalışan bir görevlinin kendisini taciz ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde taciz iddiaları adliyede bitti.

Vatan gazetesinden Çağdaş Ulus’un haberine göre; İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde görev yapan S.A., kendisine tacizde bulunduğunu öne sürdüğü aynı üniversitede çalışan A.E. hakkında savcılığa şikayette bulundu.

A.E.’nin kendisine önce sözlü olarak ardından da mail yoluyla tacizde bulunduğunu iddia eden S.A., şu ifadeleri kullandı:

“Bir defasında odasına çağırıp bana ‘Merhaba bebişim’ diye hitap etti. Bunu dil sürçmesi olarak düşünürken odasından ayrıldığım sırada bana ‘Teşekkür ederim kuzum’ deyince sözlerinin taciz olduğunu anladım.

Aynı gün mailime taciz mesajları da atınca bulunduğu konum nedeniyle bir çalışanı baskı altına alıp manevi değerlerimi rencide eden bu eylemin cezasız kalmaması için bu şikayeti yapıyorum.”

Mailler ve kamera kayıtlarının delil olduğunu dile getiren S.A., zanlının ceza almasını istedi.

İstanbul Ticaret Üniversitesi, iddialarla ilgili inceleme başlattı. A.E.’nin ifadesini alan üniversite yönetiminin, önümüzdeki günlerde kararını açıklaması bekleniyor.

Haberin Devamı