Dünya Geleceğin yıldız sporcusu sosisli yeme yarışmasında öldü!

Geleceğin yıldız sporcusu sosisli yeme yarışmasında öldü!

Paylaş
Geleceğin yıldız sporcusu sosisli yeme yarışmasında öldü!

ABD'de üniversite öğrencisi olan 20 yaşındaki yıldız lakros oyuncusu Madelyn Nicpon, katıldığı sosisli yeme yarışmasında boğularak hayatını kaybetti.

ABD'nin Massachusetts eyaletinde Tufts Üniversitesi öğrencisi 20 yaşındaki Madelyn Nicpon, kampüs dışında bir sosisli yeme yarışmasına katıldı. Üniversitede kadın lakros takımının yıldız isimlerinden biri olan Nicpon, yarışmanın ardından boğularak hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Birden nefes alamamaya başlayan ve bilincini kaybeden Nicpon, Boston şehrine bir hastaneye kaldırıldı. Genç kadın, tüm müdahalelere rağmen ertesi gün hayatını kaybetti.

Üniversiteden yapılan açıklamada, "New York doğumlu olan Madelyn Nicpon, biyopsikoloji uzmanı, kadın lakros takımının bir üyesi ve topluluğumuzun aktif bir üyesiydi. Bu acı verici kayıp karşısında kalplerimiz Madelyn'in ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte." ifadeleri kullanıldı.

Madelyn'in arkasından okul arkadaşları ve ailesi tarafından gerçekleştirilen anma törenine binlerce kişi katıldı ve cenaze masraflarının ödenmesi için bağış toplandı.