Türkiye (Son Dakika) Ünlü dondurmacıya taciz davası

Ünlü dondurmacıya taciz davası

Paylaş
Ünlü dondurmacıya taciz davası

Adana'nın ünlü dondurmacısı ve Adana Demirspor Kulübü eski yöneticilerinden işadamı Hadi Akkaleli hakkında, 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı

A.G., işyerinde çalıştığı Hadi Akkaleli’nin geçen 1 Kasım’da, kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu, direnince de darp edip, ölümle tehdit ettiğini ileri sürdü.

İddia üzerine, Emniyet Asayiş Şubesi Ahlak Bürosu ekipleri, Akkale’yi gözaltına aldı. İfadesinde, iddiaların asılsız olduğunu söyleyen Akkale, "İşten çıkaracaktım, bu sebepten bana iftira attı" dedi.

İfadesinin ardından Adliyeye sevk edilen Akkaleli, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, olayla ilgili iddianame hazırladı.

Adana 14’üncü Asliye Ceza Mahkemesi’ne gelen iddianamede, sanık Akkaleli hakkında ’cinsel saldırı, darp ve ölümle tehdit’ suçlarından toplam 10 yıla kadar hapis cezası istendi.

İddianamede olay şöyle anlatıldı: "Müştekinin, şüphelinin işyerinde çalıştığı ve kendisine cinsel birliktelik teklifi yaptığı, birlikte olması konusunda müştekiyi ölümle tehdit ettiği, boğazına sarılarak, göğsünü, kalçalarını ve tüm vücudunu elleriyle okşadığı, doktor raporunda bu durumun doğrulandığı, basit tıbbi müdahale ile giderilecek şekilde müştekinin yaralandığı anlaşılmıştır."

Mehmet KAYMAK/DHA

Haberin Devamı