Magazin Ünlülerin danışmanı Özgür Aras kimdir?

Ünlülerin danışmanı Özgür Aras kimdir?

Paylaş
Ünlülerin danışmanı Özgür Aras kimdir?

Ünlülerin İletişim Danışmanı Özgür Aras Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına konuk oldu. Ünlülerin bilinmeyenlerini anlatan Özgür Aras internette de merak ediliyor. Peki, Özgür Aras kimdir? İşte Özgür Aras’ın biyografisi…

Ünlü isimlerin prodüktörü ve danışmanı Özgür Aras Kanal D’nin sevilen programı Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına konuk oldu. Magazin gündemine iişkin değerlendirmelerde bulunan Özgür Aras ünlülerin bilinmeyen yönlerini anlattı. Peki, Özgür Aras kimdir? İşte Özgür Aras hakkında merak edilenler…

Haberin Devamı

ÖZGÜR ARAS KİMDİR?

Ankara’da doğdu. İlkokulu Ankara Teğmen Kalmaz İlkokulu’nda okudu. Ortaokul 1.sınıfı Ankara Mimar Kemal Lisesinde okudu. İlk sosyal faaliyetlere Bodrum’da başlayan Özgür Aras, Saynur Gelendost‘la tanıştı. Bilkent Üniversitesi Büro Yönetimi’nde okuduğu dönem Swiss Hotel Management School ve Delcom’un halkla ilişkiler kursuna gitmiş ve diploma almıştır.

Zerrin Özer, Tarkan,Yonca Evcimik, Ahmet San, Pınar Aylin, Harun Kolçak, Reyhan Karaca ve Ajlan & Mine, Deniz Akkaya, Gülben Ergen, Ayşe Hatun Önal, Hande Yener, Emel Müftüoğlu gibi ünlülere prodüktörlük, menajerlik ve iletişim danışmanlığı yaptı.

2000 yılında ilk şiir kitabını yayınlamış ardından Beynimden Herkes Geçti, İnsan Yaşarken Anlamaz, Sevilmek Hasretiyle Pişmanım ve 2009 yılında Güzel Günler Zorlu Yollardan Geçer isimli kitapları yazmıştır.

Haberin Devamı