Türkiye (Son Dakika) Uyuşturucu parasını paylaşamadı, öldürdü

Uyuşturucu parasını paylaşamadı, öldürdü

Paylaş
Uyuşturucu parasını paylaşamadı, öldürdü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kalbinden bıçaklandıktan sonra otomobilden yola atılan ve götürüldüğü hastanede yaşamını yitiren Erman Kurutaş'ın katil zanlısı Uğur Kahveci, polis tarafından yakalandı

İnegöl’de meydana gelen olayda, hareket halindeki bir otomobilden atılan Erman Kurutaş, vatandaşların haber vermesi sonucu gelen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalbinden bıçaklanan Kurutaş, kendisini Uğur Kahveci’nin bıçakladığını söyledikten sonra öldü.

Üzerinden 100 uyuştucu hap ile bir miktar para çıkan Kurutaş’ın ceseti, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, polis, katil zanlısı olan Uğur Kahveci’yi ise sakladığı paraları alıp Antalya’ya kaçmak için geldiği evinde yakaladı.

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan sorgulamasında suçunu kabul ettiği öne sürülen Uğur Kahveci, arkadaşını sattıkları esrar ve uyuştucu haplarının parasını paylaşamadıkları için aralarında çıkan kavga sonucu öldürdüğünü söylediği belirtildi.

İfadesi alındıktan sonra bugün Adliye’ye çıkartılan Uğur Kahveci, "Adam öldürmek" suçundan tutuklanarak cezaevine kondu.

Seyfettin ARAS/İNEGÖL (Bursa), (DHA)

Haberin Devamı