Yaşam Vimeo şu anda sorunsuz çalışıyor

Vimeo şu anda sorunsuz çalışıyor

Paylaş
Vimeo şu anda sorunsuz çalışıyor

Dünyanın en popüler video paylaşım sitelerinden Vimeo'nun, dün gece ana sayfasında da beliren mahkeme kararıyla kapatıldığı yönündeki haberlerin ardından site şu anda sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam ediyor

Dünyanın en büyük video paylaşım sitelerinden Vimeo’ya dün gece Türkiye’den bir süre erişim sağlanamadı. Siteye dün akşam saatleri itibariyle girmeye çalışanlar tarayıcılarında uyarı masajıyla karşılaştı ve siteye erişemedi.

Vimeo’ya girmek isteyen kullanıcılar, siteye girmek istediklerinde ‘Bu siteye erişim mahkeme kararı ile engellenmiştir” uyarısı ve hata mesajlarıyla karşılaştı. Bir kısım kullanıcı ise bir mahkeme kararını ekranda görüntüledi ancak siteye erişemedi.

DNS AYARINI DEĞİŞTİRENLER GİREBİLDİ


Öte yandan DNS ayarlarını değiştiren veya VPN gibi (Sanal Özel Ağ) yöntemleri kullanan kullanıcılar siteye girmekte herhangi bir sıkıntı yaşamadı.

Siteye erişim 00.30'da yeniden sağlandı ve şu anda da sorunsuz devam ediyor.

EN ÇOK TIKLANAN 100 SİTE ARASINDA


2004 yılında Jake Lodwick ve Zach Klein tarafından ABD’de kurulan ve kullanıcıların videolarını paylaşabilmelerini ve görüntüleyebilmelerini sağlayan Vimeo dünyanın en çok tıklanan 100 sitesi içinde yer alıyor.

Haberin Devamı