Spor Vincent Aboubakar pazarlığı kızıştı

Vincent Aboubakar pazarlığı kızıştı

Paylaş
Vincent Aboubakar pazarlığı kızıştı

Sezon başında Portekiz devi Porto’dan kiralanan Vincent Aboubakar, ilk yarıdaki performansıyla beklenenin altında bir görüntü sergilemişti.

Afrika Kupası’nda ülkesi Kamerun’la şampiyonluk yaşamasının ardından özgüven depolayan yıldız isim, ikinci yarıda açılıp sezonu 38 maçta 19 golle noktaladı.

Teknik direktör Şenol Güneş’in olumlu raporunun ardından 25 yaşındaki futbolcunun bonservisini almak için harekete geçen Kartal, sözleşmesinde 10 milyon Euro’luk (40 milyon TL) opsiyon maddesi bulunan oyuncu için kulübüne son olarak 5 milyon Euro (20 milyon TL) önerdi.

"AYRILIKLAR BİZİ ÜZÜYOR"


Bonservisinin yüzde 70’i eski kulübü Lorient’te bulunan yüzde 30’u da Porto’da olan Aboubakar için iki kulüple de temas kuran Siyah-Beyazlılar, toplamda 10 milyon Euro’da ısrarcı olan iki kulübün elindeki hakları, daha düşük bir bedele almak için çaba gösteriyor. Bu konuda dün açıklamada bulunan Başkan Fikret Orman, “Mario Gomez’in de ayrılmasını istememiştik ama gitti. Bu tip ayrılıklar bizi üzüyor ama yapacak bir şey yok” diyerek Aboubakar konusunun kritik olduğunu belirtti.

Fanatik

Haberin Devamı