Vitrin Maddi imkanı yetersiz öğrenciler için fitre, zekât ve bayram bağışı çağrısı

Maddi imkanı yetersiz öğrenciler için fitre, zekât ve bayram bağışı çağrısı

Paylaş
Maddi imkanı yetersiz öğrenciler için fitre, zekât ve bayram bağışı çağrısı

160 yıldır annesi ve/veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz öğrencilere eğitim imkânı sağlayan Darüşşafaka Cemiyeti, ramazan ayında bu misyona katkıda bulunmak isteyen hayırseverleri desteğe davet etti.

Türkiye’nin dört bir köşesinden sınavla belirlenmiş 1.000’e yakın öğrencinin yanı sıra deprem bölgesinde 100 öğrenciye eğitim fırsatı sunan Darüşşafaka Cemiyeti, ülkemizin gelecek nesillerini yetiştirmeye devam etmek için ramazan ayında hayırsever kurum, kuruluş ve bireylere destek çağrısı yaptı.

Haberin Devamı

Konu hakkında konuşan Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Güleç, “Cemiyetimiz, hayırseverlerin desteğiyle yetenekli fakat maddi olanakları kısıtlı çocuklarımızı evrensel değerleri benimseyen, öz güven sahibi, ülkesine ve topluma karşı sorumluluklarının bilincinde liderler olarak yetiştiriyor, onları 21. yüzyılın yetkinlikleriyle donatıyor. Bu ramazan fitre, zekât ve bayram bağışlarınızla, annesi veya babası hayatta olmayan çocuklarımızın daha iyi bir geleceğe ulaşmasına destek olabilirsiniz. Milletimizin desteğiyle ‘Eğitimde Fırsat Eşitliği’ ilkesini yaşatıyor ve birlikte içimizdeki cevherleri, yarınları değiştirecek değerlere dönüştürüyoruz. Bu ramazan ayında da yapacağınız bayram bağışlarınızla çocuklarımızın nitelikli eğitimlerine destek olabilirsiniz” dedi.

Haberin Devamı