Yaşam Vücudunuzdaki inatçı yağlara 25 dakikada çözüm

Vücudunuzdaki inatçı yağlara 25 dakikada çözüm

Paylaş
Vücudunuzdaki inatçı yağlara 25 dakikada çözüm

25 dakikalık bir uygulama olan sıcak lipoliz ile ameliyatsız ve ağrısız bir şekilde bölgesel yağlanmalardan kurtulabiliyorsunuz. Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Erol Koç, bu yeni yöntemle ilgili bilgi veriyor...

Pek çoğumuz çeşitli diyetler ya da uygulamalarla kilo vermeye çalışsak da vücudumuzda inatçı bir şekilde belirli yerlerde oluşan yağlanma problemi ile karşı karşıya kalıyoruz. Yeni ‘sıcak lipoliz’ yöntemi, bölgesel yağ eritmede sunduğu etkin sonuçlarla bu alanda bir devrim niteliği taşıyor.

Haberin Devamı

HANGİ BÖLGELERDE ETKİLİ?

Sıcak lipoliz, bölgesel vücut şekillendirme ve yağ eritme yöntemidir. Cilt gevşekliği gibi problemlerin giderilmesinde etkin olarak kullanılan bu tedavi yöntemi ile basen, karın ve bel bölgelerinde ayrıca yüz bölgesi, gıdı, çene altı gibi cilt gevşekliği olan bölgelerde etkin sonuç alınır. Bunun yanı sıra kol-bacak içleri, uyluk içi, diz içi, ayak bileği ve bacak bölgesine de uygulama yapılabilir.

Sıcak iipoliz, cilt yüzeyini soğutup cilt altına ısı vererek yağ yakımını sağlar. İşlem için karın, uyluklar, basen bölgesi gibi bir hedef bölge seçilir. 1060 nm yeşil diyot lazerin enerjisine maruz kalan dokunun molekülleri içerisinde hareket yaratır ve ardından 42C-47C arası ısı verilir, bu ısı enerjisi sadece yağ hücrelerini metabolik olarak eritir. İşlem esnasında etkili bir soğutma sistemi, oluşabilecek bir hasarı önlemek için cilt yüzeyini korur. Sıcak lipoliz yöntemi enjeksiyon lipoliz, lazer lipoliz vb. gibi diğer yağ eritme yöntemleriyle de kombine edilebilir.

Haberin Devamı

DİYET VE EGZERSİZE RAĞMEN KİLO VEREMİYORSANIZ…

Oluşan ısı, cilt altında herhangi bir yan etki oluşturmaz. Yağ hücreleri ısı enerjisiyle kendiliğinden yok olur ve mevcut metabolizma kademeli olarak incelir, apopitoz mekanizması sağlar. Apopitoz programlı doğal hücre ölümü demektir. Diyet ve egzersize rağmen kilo veremeyen, inatçı yağlara sahip olanlar, cerrahi müdahalelerden uzak durmak isteyenler için ideal bir yöntem olan sıcak lipoliz, tüm vücut ve cilt tiplerinde kullanılabilir. Sıcak lipoliz, cerrahi veya lazer lipolize non invaziv ve etkili bir alternatiftir. Bu uygulama zaman içerisinde hastalar tarafından çok daha fazla tercih edilecektir.