Türkiye (Son Dakika) Yan yana...

Yan yana...

Paylaş
Yan yana...

İzmir'in Menderes İlçesi Gümüldür Mahallesi'nde, direksiyon kontrolünü yitiren sürücünün otomobille çarparak ölümlerine neden olduğu Özcan Gürhan, eşi Ülfet Gürhan ve oğulları Furkan Gürhan'ın cenazeleri, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı

Dün saat 21.00 sıralarında, Gümüldür Atatürk Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada, 25 yaşındaki Gökhan Özkapu yönetimindeki 34 AU 2834 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp, kaldırımda akşam gezmesine çıkan taksi şoförü Özcan Gürhan (47), ev kadını eşi Ülfet Gürhan (43) ve ilkokulda okuyan oğlu Furkan Gürhan’a (9) çarptı. Otomobilin altında kalan üç kişi, kaza yerinde yaşamlarını yitirdi.

İzmir Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edilen Özcan Özcan Gürhan, eşi Ülfet Gürhan ve oğlu Furkan Gürhan’ın cenazeleri Gümüldür’e götürüldü. İkindi vakti mezarlıkta kınılan namazın ardından, baba, anne ve oğlunun cenazesi, yanyana toprağa verildi. En büyük acıyı, babası, annesi ve kardeşinin cenaze namazlarını kılan, lise öğrencisi Rafet Gürhan yaşadı.

SÜRÜCÜ TUTUKLANDI

Kazanın ardından gözaltına alınan otomobil sürücüsü Gökhan Özkapu, işlemlerin tamamlanmasının ardından sevkedildiği adliyede tutuklandı. özkapu’nun Gürhan ailesinin yakını olan bir kızla dünya evine girmeye hazırlandığı da öne sürüldü.


Taylan YILDIRIM/İZMİR, (DHA)

Haberin Devamı