Magazin Yasak Elma 61. bölüm fragmanı yayınlandı

Yasak Elma 61. bölüm fragmanı yayınlandı

Paylaş
Yasak Elma 61. bölüm fragmanı yayınlandı

Yasak Elma 60. bölüm bu akşam ekranlarda. Yasak Elma yeni bölümde neler yaşandı? Ender, Şahika'nın iş teklifini kabul etmek zorunda kalıyor. Ender'e verdiği görevleri yapmasını isteyen Şahika'dan kurtulmak için Ender yeni planlar peşinde. Şahika'nın ise bir başka planı için Ender'e ihtiyacı vardır. Hepsi ve daha fazlası Yasak Elma 60. bölümde. Yasak Elma 61. bölüm fragmanı da yayınlandı Yasak Elma 61. bölüm fragmanı haberimizin sonunda...

Yasak Elma 60. bölüm özeti

Haberin Devamı

Şahika’nın iş birliği teklifini mecburen kabul etmek zorunda kalan Ender, bir taraftan Şahika’nın verdiği görevleri yaparken bir taraftan da ondan kurtulmanın yollarını arar. Şahika’nın ilk planı Halit ve Yıldız’ı ayırmaktır ve bunun için Ender’in yardımına ihtiyacı vardır. Ender ise başka bir oyunla bir taşla iki kuş vurma peşindedir.

Yasak Elma 60. bölüm fragmanı

Yasak Elma son bölümde neler yaşandı?

Yasak Elma 59. bölüm özeti

Şahika’nın dönüşü Yıldız ve Halit’in arasının açılmasına neden oldu. Nadir ve Ender, Şahika’yı göndermek için ellerinden geleni yapmaya devam ediyor.

Yıldız ise Nadir'in onu aramasından oldukça tedirgin olmuştur.. Şahika’nın ise, gelmesinin ardında bambaşka bir planı vardır. Şahika, Ender ve Nadir'in savaşı nasıl bitecek? Yıldız Nadir'e karşı nasıl bir tavır alacak? Bu soruların cevabı Yasak Elma 60. bölümde olacak.

Haberin Devamı

Yasak Elma 59. bölüm özeti

Yasak Elma 61. bölüm fragmanı yayınlandı

İlgiye takip edilen Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanları merakla bekleniyordu. Yasak Elma 61. bölüm fragmanı yayınlandı.