Magazin Yasak Elma 63. bölüm fragmanı yayınlandı! Yasak Elma 63. bölüm fragmanı izle

Yasak Elma 63. bölüm fragmanı yayınlandı! Yasak Elma 63. bölüm fragmanı izle

Paylaş
Yasak Elma 63. bölüm fragmanı yayınlandı! Yasak Elma 63. bölüm fragmanı izle

Her hafta pazartesi günleri seyirciyi ekran başına kilitleyen Yasak Elma 63. bölüm fragmanı yayınlandı Dizinin yayınlanan bölümünün hemen ardından, dizinin takipçileri yeni bölüm fragmanı için aramalara başladı. Yasak Elma 62. bölüm ile bu akşam izleyicisiyle buluştu ve dizi biter bitmez Yasak Elma 63. bölüm fragmanı yayınlandı. Yasak Elma 63. bölüm fragmanını haberimizin sonunda bulabilirsiniz. Yasak Elma 62. bölümde neler oldu? Yıldız ve Zehra kumarhanede basılıyor. Halit öğrendiğinde çılgına dönüyor. Yıldız'ın Nadir'e verdiği fotoğrafı koyduğu yerde bulamayan Halit ortalığı birbirine katıyor. Yasak Elma 62. bölümün hemen ardından Yasak Elma 63. bölüm fragmanı yayınlandı.

Yasak Elma 62. bölüm özeti

Haberin Devamı

Sevilen dizi Yasak Elma heyecanlı yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yasak Elma 62. bölümde Yıldız'a gelen zarfta gördükleri karşısında Ender'e Halit'in kendisini aldattığını söylüyor. Yıldız nasıl bir oyunun içinde? Bu oyunca kim galip çıkacak? Nadir ve Yıldız neden görüştü? Halit'in elindeki Nadir'in fotoğrafının ortadan kaybolması Ender'in üzerine kalacak gibi.

Yıldız’ın Halit’in hayatını kurtarmak için Nadir’e fotoğrafı vermesinin ardından yalıda kıyamet kopacak. Halit için tek şüpheli Ender’dir. Ender bir kumpasa kurban gittiğini anladığında, oklarını Yıldız’a çevirir. Ender ve Yıldız birbirine düşmüşken, Şahika gizliden hedefine doğru yürüyordur. Büyük savaşın ayak sesleri yaklaşıyor.

Haberin Devamı

Yasak Elma 63. bölüm fragmanı şimdiden heyecanla bekleniyor.

Yasak Elma 62. bölüm fragmanı

Yasak Elma 61. bölümde neler oldu?

Yıldız ve Ender, birlik olup Şahika’yı göndermeye çalışırken Şahika da boş durmadı tabi. Halit, Nadir’in hamleleri karşısında sessiz kalmamaya kararlıdır. Sonunda Nadir’le ilgili eline büyük bir koz geçer ancak Nadir, Halit’in ummadığı birinden yardım alıyor. Bu kişi Yıldız. Nadir Halit'in hayatına karşılık Yıldız'dan o fotoğrafı kendisine vermesini istedi. Yıldız Nadir'in istediğini yaptı ancak fotoğrafın bir kopyasını almayı akıl ederek yeni olayların patlak vereceğinin sinyallerini verdi.

Yasak Elma 63. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyordu, izleyiciler Yasak Elma 63. bölüm fragmanı yayınlandı mı? aramalarına başlamıştı.

Ve Yasak Elma 63. bölüm fragmanı yayınlandı.

İşte Yasak Elma 63. bölüm fragmanı