Magazin Yasak Elma 68. bölüm fragmanı yayınlandı! Yıldız Leyla'yı şirketin ortasında rezil ediyor

Yasak Elma 68. bölüm fragmanı yayınlandı! Yıldız Leyla'yı şirketin ortasında rezil ediyor

Paylaş
Yasak Elma 68. bölüm fragmanı yayınlandı! Yıldız Leyla'yı şirketin ortasında rezil ediyor

Yasak Elma heyecan dolu bölümüyle bu akşam FOX TV ekranlarında olacak. Yasak Elma 67. bölümde Halit’in Leyla ile olan ilişkisi tüm hızla devam ederken, Halit davranışları yüzünden dikkat çekmeye devam eder. Halit’in hareketlerinden şüphelenen Zerrin’in Ender’i uyarması bombanın fitilini ateşler. Yıldız tam rahata erdiğini sandığı sırada hayatı bir anda altüst olacaktır. Yasak Elma yayınlanan son bölümünün ardından izleyicilerin en merak ettiği konu yeni bölüm fragmanının ne zaman yayınlanacağı sorusu oluyor. Dizi biter bitmez fragman için aramalara başlayan izleyiciler Yasak Elma 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı? aramalarına başladı. Yasak Elma 68. bölüm fragmanı az önce yayınlandı. Yasak Elma 68. bölüm fragmanı haberimizin sonundan izleyebilirsiniz.

Yasak Elma 67. bölüm ile bu akşam ekranlarda olacak. Diziyi heyecanla takip eden izleyiciler merakla dizinin yeni bölüm fragmanı için aramalara başlıyor. Yasak Elma 68. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? sorusu Google de aranmaya başlıyor. Yasak Elma 68. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanıyor?

Haberin Devamı

Yasak Elma 66. bölümde neler yaşandı bir bakalım

Yasak Elma 66. bölüm fragmanında Halit'in Leyla'ya ev açtığı anlaşılıyor. Halit'in Leyla'ya ev açtığını öğrenen Şahika bu bilgiyi Nadir'e veriyor. Ender ve Kaya ayrılık üzerine konuşurken öpüşmeye başlıyor. Aşk yeniden mi ateşleniyor? Şahika Leyla'yı yakın markaja alıyor. Halit ise sürekli işi bahane ederek zamanını ev dışında geçiriyor.

Başrollerini Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Tuvana Türkay ve Barış Kılıç’ın paylaştığı, yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve senaryosunu Melis Civelek – Zeynep Soyata’nın kaleme aldığı “Yasak Elma”, her Pazartesi evlerinize konu oluyor.

Yasak Elma 67.bölüm özeti

Haberin Devamı

Fragman 1

Halit’in Leyla ile olan ilişkisi tüm hızla devam ederken, Halit davranışları yüzünden dikkat çekmeye devam eder. Halit’in hareketlerinden şüphelenen Zerrin’in Ender’i uyarması bombanın fitilini ateşler. Yıldız tam rahata erdiğini sandığı sırada hayatı bir anda altüst olacaktır.

Yıldız'ın doğum günü kutlama planına Halit karşı çıkıyor ve daveti iptal etmesini istiyor. Argunların evinde Halit-Leyla atışması son sürat devam ediyor. Ender takip sonucu Leyla'nın kaldığı evin Halit'in olduğunu öğreniyor. Yıldız Leyla'nın evine gidiyor ve kapıyı açan Leyla'nın yanında Halit'i görüyor.

Ender ve Kaya'nın balayı tatiline Şahika engeli

Yasak Elma 66. bölüm Web Özel Fragmanı

Olayları tüm heyecanı ve ayrıntısıyla 67. bölümde izleyeceksiniz.

Zerrin, Yıldız'a bildiği her şeyi anlatıyor

Yasak Elma 68. bölüm fragmanın ne zaman yayınlanacağı soru işareti ancak dizi bitimden yayınlandığı anda Yasak Elma 68. bölüm fragmanı haberimizde olacak.

İşte Yasak Elma 68. bölüm fragmanı