Magazin Yasak Elma 7. bölüm 2. fragmanında Lal'dan Zeynep'e şok sözler

Yasak Elma 7. bölüm 2. fragmanında Lal'dan Zeynep'e şok sözler

Paylaş
Yasak Elma 7. bölüm 2. fragmanında Lal'dan Zeynep'e şok sözler

Yasak Elma 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.Yasak Elma yeni bölümde Halit ile Yıldız arasında yeni gelişmeler yaşanırken Lal, Zeynep'e ağır ifadeler kullanıp kalbini yaralıyor. Alihan ise Lal'i durdurmaya çalışıyor.

Yasak Elma 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yasak Elma yeni bölümde Yıldız, hamlelerini çoğaltırken Halit ise duygu karmaşası yaşıyor. Alihan Yıldız'la tanışırken Zeynep'e "Birbirinizden farklısınız" yorumuda bulunuyor. Zeynep ise "Senle ben de çok farklıyız. Sen siyahsın, gökkuşağındaki tek olmayan renk, karanlık!" diyerek ağır bir söz ediyor. Öte yandan Lal, Alihan'ı Zeynep'ten uzak tutmaya çalışırken masum kadına da ağır ifadeler kullanıyor. Zeynep bu sözlere alınıp ortamı terk ediyor.



Öte yandan Ender'in hamleleri yavaş yavaş başarıya ulaşıyor. Herkes Yıldız'ın üstüne gidiyor. Zeynep'in sözleri ise Yıldız'ı fena şekilde sinirlendiriyor.



SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ender Yıldız'ın Halit'in yanına geri döndüğünü görünce, bir kumpasa kurban gittiğini anlar ve Yıldız'ın gerçek yüzünü Halit'e göstermek için ant içer. Yıldız masumiyetini kullanarak Halit'i kazanmaya uğraşırken, Halit'in peşinde sadece Ender'in olmadığını anlayacaktır. Alihan ise kendi hazırladığı oyunda yenilmenin acısını Zeynep'e sürpriz yaparak çıkarır. Alihan'ın beklenmedik hareketi Zeynep'in duygularını kontrol etmesini çok zorlaştıracaktır.



Haberin Devamı