Astroloji Yaşam enerjimiz zorlanıyor

Yaşam enerjimiz zorlanıyor

Paylaş
Yaşam enerjimiz zorlanıyor

Hepinize sımsıcak bir merhaba sevgili Posta Okurları, havanın biraz olsun serinlemesiyle birlikte sonbaharın gelişini hissetmeye başladık. Haftamızın etkilerine baktığımızda yaşam kaynağımız Güneş’in Neptün ile karşıtlığının 14 Eylül Salı günü kesinleşmesini deneyimleyeceğiz. Ayrıca Mars’ın Terazi burcuna geçişi ve Venüs’ün Satürn ile karesi ilişkilerimiz üzerinde etkili olacak. // BURCU ÇAKIR ASTRO-KADERSEL YÖNÜMÜZ

Güneş, yaşam kaynağımız. Astrolojide kimliğimizi oluşturan, bize enerji ve güç veren, otoriteyi sembolize eden en önemli kaynaktır. Neptün ise yaşam sevincimiz, hayata olan bağlılığımız, hayallerimiz ve düşlerimizi anlatır. Güneş Başak burcunda, Neptün ise Balık burcunda transit ederken 14 Eylül Salı günü karşıt açıda yer alacaklar. En basit anlatımıyla kafa karışıklıklarının, yanlış anlaşılmaların, netlik algımızın karışacağı bir gün olacak. Yaşam enerjimizin zorlanmasını ve enerjimizin çekilmesini hissedebiliriz. Birebir ilişkilerimizde moralimizi bozacak gelişmeler, bizi hayal kırıklığına uğratabilecek davranışlar söz konusu olabilir. Yaşam enerjimizin ve egomuzun düşük seviyede hareket etmesi modumuzu doğal olarak düşürecektir. Bu yüzden bugün agresif ve rekabete neden olacak davranışlardan kaçınmamız iyi olacaktır. Karar vermekte veya seçim yapmakta zorlanabiliriz. Belirsizlik enerjisi hâkim olduğundan önemli kararlarımızı 2-3 gün sonraya bırakmakta fayda olabilir. Özellikle ikili ilişkilerimiz kafa karıştırıcı olabilir. Partnerimizle birbirimizi anlamakta bugün zorluk yaşayabiliriz. Diğer taraftan Balık burcundaki Neptün algılarımızın hassaslaşmasına da etki edeceğinden spiritüel ve empatik hissedebiliriz. Haberci rüyalar kendini gösterebilir.

Haberin Devamı

DENGESİZ HAREKETLER

Hareket ve aksiyon gezegeni Mars, 15 Eylül Çarşamba günü Terazi burcuna yerleşiyor. 31 Ekim’e kadar Venüs’ün yönettiği burçta kalacak olan Mars, rahat bir konumda olmayacak. Astrolojik olarak Mars Terazi burcunda zarardadır. Kendi özelliklerini rahat bir şekilde gösteremez. Bu yüzden önümüzdeki 46 gün boyunca hareketlerimiz ve davranışlarımız zorlanabilir. Mars Terazi burcunda dengeli, arabulucu, diplomatik ve barışçıl davranmaya zorlanacak. Hiç tabiatına uygun değil! İkili ilişkilerde anlaşmakta zorluk yaşayabiliriz. İdare etmek ve bulunduğumuz ortamı bozmama enerjisine karşı; harekete geçmek arasında kalacağımız için enerjimiz sarsılabilir ve dengesiz hareketlerde bulunabiliriz.

Haberin Devamı

AŞK SINANIYOR

Mars’ın Terazi burcuna geçmesinden iki gün sonra ilişkilerimiz bir başka boyutta daha sınanacak. 17 Eylül Cuma günü Venüs-Satürn karesi ilişkilerimizi engelleyen ve zorlayan bir enerji ortaya çıkaracak. Bu kare açı ikili ilişkileri en zorlayan açılardan biridir. Venüs hayattan zevk almak, eğlenmek isterken, Satürn disiplin ve görev bilincini hatırlatıp Venüs’ün eğlencesini engelleyecek. Duygusal olarak bizi zorlayacak bu etkiyle partnerimize soğuk davranma ihtimalimiz olabilir ya da tam tersi partnerimizden gelecek soğuk davranışlara maruz kalabiliriz. Yalnız kalma ihtiyacı kendini gösterebilir. Pozitif yanından bakarsak, kendimizi ve içinde bulunduğumuz ilişkiyi değerlendirmek için günümüzü yalnız kalıp, düşünmek ve mantıklı kararlar almak açısından değerlendirebiliriz.

Hayat enerjimizin etkileneceği ve ikili ilişkilerimizin zorlanacağı bu hafta motivasyonumuzu yüksek tutmaya çalışmamız en önemlisi.