Yaşam '3 değil, 5 çocuk yaptırır'

'3 değil, 5 çocuk yaptırır'

Paylaş
'3 değil, 5 çocuk yaptırır'

Kahramanmaraşlı dondurmacı İrfan Usta, 'afrodizyak' olduğunu iddia ettiği dondurmasını tanıtırken, 'Bu dondurmayı yesinler, 3 değil, 5 çocuk olur' diyor

Isparta'da uzun yıllardır hizmet veren Kahramanmaraşlı dondurmacı İrfan Usta, Isparta’nın gülü, Trabzon’un fındığı ve Torosların balını ’afrodizyak’ adını verdiği dondurmada buluşturdu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ’üç çocuk’ önerisini hatırlatan İrfan Boztepe, "Bu dondurmayı yesinler, 3 değil, 5 çocuk olur" dedi.

Isparta’da 25 yıldır dondurmacılık yapan İrfan Usta, Antalya ANFAŞ Food Product ve Bevex Fuarı’nda yeni ürünü güllü, fındıklı, ballı dondurmasını tanıttı.

Isparta’nın gülü ve sütü, Trabzon’un fındığı ve Torosların balıyla ürettikleri dondurma hakkında bilgi veren İrfan Boztepe güllü, ballı, fındıklı dondurmayı dünyada ilk kez üreten firma olduklarını söyledi. Isparta’da 5 yıl önce güllü dondurma ürettiklerini hatırlatan İrfan Usta şöyle devam etti:

"Bu yıl ilk kez güllü, ballı, fındıklı dondurmayı Antalya’da Anfaş’ta tanıtıyoruz. Bu dondurma gerçekten çok özel. Sayın Başbakanımızın ’ 3 çocuk’ öğüdünden yola çıkarak örnek verirsek iddialıyız. Bu dondurmayı yiyenlerin 3 değil, 5 çocuğu olur. Buna garanti veriyoruz."

BİR HAFTA BOYUNCA YİYEREK DENEMİŞ

Bu dondurmayı ürettiğinde ilk olarak 1 hafta boyunca kendisi yiyerek denediğini aktaran İrfan Usta, "Bu dondurmayı her yediğimde kan akışım hızlanıyor, ateş ve enerji yükleniyor. Dondurmayı yediğimde kış aylarında soğuk duş alıyorum. Sayın Başbakanımız ’En az 3 çocuk’ diyor. Biz 5 çocuğa talibiz" diye konuştu.

DHA

Haberin Devamı