Yaşam 5 yılda 200 kilo aldı

5 yılda 200 kilo aldı

Paylaş
5 yılda 200 kilo aldı

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde oturan 40 yaşındaki Saliha Satılmış, 5 yılda yaklaşık 200 kilo alarak 300 kilonun üzerine çıktı

Evli ve 3 çocuk annesi Saliha Satılmış, küçük yaşlarda obezite hastalığına yakalandı. 10 yaşından itibaren hastalıkla mücadele eden Saliha Satılmış, ekonomik sıkıntılardan yeterli tedavi de yaptıramadığı için bir türlü hastalıktan kurtulamadı. Son 5 yıl öncesine kadar yaklaşık 100 kilo dolayında olan Saliha Satılmış, 5 yıllık süre içinde daha hızlı kilo alırken, bugün 300 kilonun üzerine çıktı.

Talihsiz kadının ayakları, vücudunu taşıyamaz hale geldi. Zorunlu ihtiyaçlarını çocuklarının yardımıyla sağlayan Saliha Satılmış, kiracı olarak kaldığı evde yaşam savaşı veriyor. Zor günler geçiren Saliha Satılmış, sağlığına kavuşabilmesi için sürekli tedavi görmesi gerektiğini ancak, eşinin emekli olması ve okul çağında 3 çocuklarının bulunması nedeniyle ekonomik durumlarının buna uygun olmadığını söyledi. Kendisinden çok çocuklarını düşündüğünü belirten Saliha Satılmış, kendisinin daha etkin tedavi görebilmesi için destek olunmasını istedi.

Oktay YAŞAR/ GEBZE(Kocaeli), (DHA)

Haberin Devamı