Yaşam Afrodizyak yağlar için tur modası

Afrodizyak yağlar için tur modası

Paylaş
Afrodizyak yağlar için tur modası

Avrupa'da son yıllarda hayli ilgi gören ve afrodizyak özelliği de bulunan 'ylang ylang' ve 'argan' yağları için Endonezya, Komor Adaları ve Fas'a özel turlar düzenleniyor

Dünyada Endonezya ve Komor adalarında bulunan 'ylang ylang' ve Fas'tan başka yerde bulunmayan 'argan' yağı için düzenlenen turlara ilgi her geçen gün artıyor.

ÖZELLİKLE KADINLAR RAĞBET EDİYOR


Yağların faydaları ise saymakla bitmiyor. Saç dökülmesinden kolestrole, cinsel gücü artırıcı özelliğinden yaşlanmayı geciktiren etkisine kadar birçok faydaları içinde barındıran yağlar için yapılan turlara özellikle kadınlar rağbet ediyor.

Turlara katılan kişiler, gittikleri bölgelerde hem bu yağların nasıl yapıldığını görüyor hem de uygulanan özel kürler sayesinde şaşırtıcı etkilerine tanık oluyorlar. Argan yağının elde edildiği ağaç, iklimsel özelliğinden dolayı, dünyada bir tek Fas'ta yetişirken, ylan ylang yağı hem Endonezya hem de Afrika’nın batısında bulunan, 'parfüm adası' olarak da bilinen Komor Adaları'nda üretiliyor.

BÖLGE HALKI YÜZYILLARDIR KULLANIYOR


Ylang ylang ağaçlarının çiçeklerinden elde edilen yağlar büyük parfüm üreticileri tarafından bu bölgelerden satın alınıyor. Yağların afrodizyak etkisi ise yüzyıllardır bölge insanı tarafından biliniyor. Bunun için yağları kaynar su dolu bir kaba koymak ve buharını teneffüs etmeniz yeterli oluyor.Yağların yaşlanmayı geciktirici etkisi ise dermatoloji firmaları tarafından yeni keşfedilmiş durumda.

GEZİGEN ACENTA'NIN AÇIKLAMASI


Konu hakkında görüşlerini aldığımız Gezigen Acenta sahibi Bora Taşkaya, Aromaterapi turları için ‘ Katılımcılarımızın çoğu kadın. Yeni başlayan aromaterapi turları sandığımızdan çok daha fazla ilgi gördü.Özellikle bitkisel tedaviye meraklı kadınlar ve bu konudaki profesyoneller bizden özel taleplerle tur istiyorlar. Dünyanın uzak noktalarında bulunan bu ülkelere yaptığımız çok özel gezilerde ise katılımcılar aromaterapinin şaşırtıcı etkilerine şahit oluyorlar. Gerek Fas'ta hala ilkel usullerle çıkarılan ve tamamen organik olan saf Argan yağı, gerekse Endonezya ve Komor Adaları'nda bulunan saf ve organik ylang ylang yağı inanılmaz rağbet görüyor.Geçen sene başladığımız özel turlar da katılımcı sayısı bu sene daha da arttı" dedi.

Konu ile ilgili bilgi için www.gezigen.com

Haberin Devamı