Alışveriş - Moda Büyük beden manken Ali Tate-Cutler, Victoria's Secret'ta
Paylaş
Büyük beden manken Ali Tate-Cutler, Victoria's Secret'ta

Dünyaca ünlü iç çamaşırı markası Victoria's Secret, geleneksel moda şovuna yeni bir soluk getiriyor. Marka, defilelerinde trans manken Valentina Sampaio'nun ardından, ilk kez büyük beden bir mankene de yer verecek. 44 bedenlik Ali Tate-Cutler, Victoria's Secret'in ilk büyük beden modeli olacak

Victoria's Secret moda şovunun yönetmeni Ed Razek, daha önceki açıklamalarında, 'geleneksel moda şovunda asla trans veya büyük beden mankenlere yer verilmeyeceğini' söylemişti.

Haberin Devamı

Pek çok kesim tarafından hoş karşılanmayan bu açıklamaya, kendi moda markası olan Rihanna'da tepki göstermişti. Ed Razek, daha sonra yaptığı açıklama için özür dilemişti.

Moda şovuna yeni soluk

Victoria's Secret, dünyanın değişen güzellik algısına ayak uydurmaya başladı. Marka geçtiğimiz aylarda moda şovunda kullanmak için Brezilyalı trans model Valentina Sampaio ile anlaşmıştı. Sampaio, Victoria's Secret Pink serisinin yeni yüzü olmuştu.

Valentina Sampaio


Sıra büyük bedenlerde

Kadınları tek tipleştirmeye özendirmekle suçlanan Victoria's Secret'ın bir diğer değişikliği ise büyük beden modellerde oldu. Marka, büyük bedenler için de iç çamaşırı üretti.

42 yıllık marka, ABD’li 44 beden model Ali Tate-Cutler, markanın tarihine geçti.