Alışveriş - Moda Hijyen her yerde sizinle
Paylaş
Hijyen her yerde sizinle

Salgınla birlikte hayatımızın her anında hijyenimize dikkat etmemiz bir gereklilik haline geldi. Türkiye’nin en çok tercih edilen parfüm markası Loris, hazırladığı Hijyen Seti ile ihtiyaç duyulan anların kurtarıcısı oluyor. Günlük kullanım için hazırlanan set, çantada taşıma kolaylığıyla da her an etkili hijyen sunuyor.

Hijyenin hayatımızın odak noktası olduğu şu günlerde taşınabilir ürünlerden oluşan bir set hazırlayan Loris, hayatımızı kolaylaştırıyor. El Temizleme Jeli, Cep Boy El Temizleme Spreyi, Hijyenik Yüzey Temizleyiciden oluşan set, günün her anında kolaylık sağlıyor.

Haberin Devamı

Su ve sabuna ulaşılamayan durumlarda kullanılması için hazırlanan Hijyenik Set’te yer alan antibakteriyel özelliğiyle uzun süre dezenfeksiyon sağlayan El Temizleme Jeli çantada taşımaya uygun boyutuyla da istediğimiz her yere bizimle geliyor. Günün her anı uzun süreli hijyen Cepte taşımaya uygun tasarımlıyla bakteri ve virüsleri etkisiz hale getiren Cep Boy El Temizleme Spreyi, günün her anında pratik kullanım sunuyor.

Masa, koltuk gibi temas ettiğimiz yüzeylerde hijyen sağlamak için formülünü Loris’in geliştirdiği Hijyenik Yüzey Temizleyicisi ise uzun süreli hijyene ulaşmamıza olanak tanıyor. Loris Hijyen Seti ile birlikte zararlı organizmalar, virüs ve mikroplara karşı geliştirdiği El ve Cilt Dezenfektanı da likit formuyla bu zor zamanların kurtarıcısı olacak. Dermatolojik olarak test edilen ve cilt pH’yla uyumlu olan Hijyen Seti, eşsiz kokuları ve cilde bakım yapan formülü ile sizin ve sevdiklerinizin hijyene ihtiyacı olduğu her an elinizin altında oluyor.

Haberin Devamı