Alışveriş - Moda Kendall Jenner 2000'lerin modasını geri getirdi
Paylaş
Kendall Jenner 2000'lerin modasını geri getirdi

Manken Kendall Jenner, New York'ta pembeler içinde görüntülendi. Jenner'ın kıyafetinde dikkat çeken pembe olması değil, iç çamaşırı illüzyonuydu. 2000'li yılların başlarında, bol pantolonun üzerinden iç çamaşırının, özellikle de tanga modellerinin görünmesi son derece modaydı. Jenner, iddialı modayı 20 yıl sonra yeniden canlandırmış gibi görünüyor.

Moda her zaman bir eskiye dönüş kaygısı güdüyor. Küçük çantalar, devasa mücevherler, croptoplar derken; şimdi de 2000'lerin iddialı modası olan pantolon üzerinden tanganın görünmesi, yeniden trend olma yolunda. Dünyanın en çok kazanan mankeni olan Kendall Jenner, New York sokaklarında bu modayı yeniden hayata döndürmüş gibi görünüyor. Jenner, pantolonunun üzerinden iç çamaşırı görünüyor gibi tasarlanmış olan pembe bir takım giydi.

Haberin Devamı

Posta

Kendall Jenner, I.AM.GIA marka 50 dolarlık pembe bir bluz ve 75 dolarlık yine pembe bir pantolon giydi. Her zamankinden daha ucuz bir kıyafetle görüntülenen Jenner, 895 dolarlık Amina Muaddi marka ayakkabı ve 165 dolarlık Emili Cara marka küpe takmıştı.

Posta

Kendall'ın kıyafeti ayrıntılarla doluydu ancak en dikkat çeken tarafı, pantolonundaki tanga benzeri bel kayışlarıydı.

Kendall Jenner ilk değil

2019 yılında DJ Khaled ile Miami'de klip çeken Jennifer Lopez de Natasha Zinko tasarımı tanga askısı detaylı bir pantolonla objektiflere yakalanmıştı.