Alışveriş - Moda Turunçgillerin çekici kokusu
Paylaş
Turunçgillerin çekici kokusu

TOM FORD EAU DE SOLEIL BLANC ile karşınızda: çekici turunçgillerin kokusu beyaz güneşin kristalimsi yansımasını ve gökyüzünün sudaki parıltısını çağrıştırıyor

Tom Ford Eau De Soleil Blanc, Private Blend Soleil Blanc'ın baş döndürücülüğüne canlandırıcı bir ışıltı katar. Kıvılcımlanan turunçgilin içindeki bu ışıltı, taze çiçeksi amberin sıcaklığı ve canlılığıyla bütünleşir.
Etkileyici üst notalarında portakal kabuğu, yeşil bergamot ve dolgun turunç canlılığın anlık bir vuruşunu anımsatır. Kimyon tohumu, pembe karabiber ve kakule, imza niteliğindeki antep fıstığını bir tutam baharat ile bu kokuya ilham verir.

Kalbinde, sabahları özenle toplanmış Fas turunç çiçeği tohumunun özü bulunan Tom Ford Eau de Soleil Blanc; Comores Adaları’ndan yasemin, tuberose ve ylang ylang esanslarıyla ışıldar.


ALT NOTALARINDA NELER VAR?


Alt notalarındaki coco de mer - ikili hindistan cevizinin uyumu, amber ve vanilya ile enerjik kokuya sıcak bir denge getiriyor.

50ml ve 100 ml seçeneği olan Tom Ford Eau de Soleil beyaz buzlu Private Blend şişesinde sunulmuştur. Satranç taşını andıran gösterişli mimari havasının yanı sıra üzerinde ve kapağında parlak altın detayları vardır.

Haberin Devamı