Alışveriş - Moda Ünlü tasarımcı Ece Tuncel’in hedefi İtalya
Paylaş
Ünlü tasarımcı Ece Tuncel’in hedefi İtalya

Çocukluğundan beri modaya olan ilgisini profesyonelliğe taşıyan tasarımcı ve 'influencer' Ece Tuncel, yaptığı tasarımlar ile dikkat çekiyor. Ünlü markalara tasarımlar yapan İzmirli Tuncel’in hayali ise tasarımlarını İtalya’da yapmak.

İzmir’de eğitim hayatını bitirdikten moda hayatına İstanbul’da devam ettiren Ece Tuncel, önce Demsa ve Koton gibi ünlü markalarda çalıştıktan sonra kendi tasarımlarını yapmak için kolları sıvadı. Yurt dışında da iki yıl eğitim aldıktan sonra ülkesine geri gelen Tuncel, kendi tasarımlarını yapmaya başladı. hızlı bir yükseliş ile ünlü markaların dikkatini çeken Tuncel, evlendikten sonra kendini iyice işine verdiğini belirtti.

Haberin Devamı

Eşim zaten benim en büyük destekçim. Yaptığım tasarımlarda genelde özgürlüğü seçiyorum. Tabii ki renk benim için çok önemli. Yurt dışında genelde Jacquemus, Bottega Venetta, Balenciaga, Chanel, Zara gibi en sevdiğim markaları takip ediyorum. Türkiye’de ise Sagaza Couture ve Maeve gibi markaların ön planda görüyorum. En iyi tasarımlar için çalışmaya devam edip bir gün kendimi İtalya’da birçok ünlü marka için tasarım yaparken bulmak istiyorum” dedi.