Aşk - İlişkiler Aşkın 'Yeşil ok' ile imtihanı

Aşkın 'Yeşil ok' ile imtihanı

Paylaş
Aşkın 'Yeşil ok' ile imtihanı

Çiftlerin birbiri ile uyumunu 'yeşil ok testi' ele veriyor. İlişkide patronun kim olduğunu gösteren testi anlatan video, bir haftada 11.2 milyar izlendi!

SEVEN EĞİLİYOR

Haberin Devamı

Beden dili uzmanı Mike Carter, istediğimiz, hoşlandığımız, güçlü duygular beslediğimiz kişilere karşı eğildiğimizi söylüyor. İlişki koçu Rachel New'a göre partnere doğru eğilmek, onun etkisi altında olmayı kabul etmek ve onun fikirleri karşısında savunmaya geçmemeye, kendini değiştirmeye açık olmayı anlatıyor. Peki bir çiftin birbirine eğim açısı nasıl ölçülüyor?

BAŞ İLE BEL ARASI

İlk olarak 2020'de bir Twitter kullanıcısı tarafından ortaya atılan 'yeşil ok' testi, popüler sosyal medya platformu TikTok ile dünyada büyük ilgi gördü. 11.2 milyar izlenme alan videodaki tarife göre çift fotoğrafında her iki kişinin üzerine de belinden başına kadar olan bölgede bir çizgi çiziliyor. Çizginin eğimi, o kişinin ilişkide partnerine karşı tutumu ve çift arasındaki uyumu gösteriyor.

Haberin Devamı

İŞTE ÜNLÜ ÇİFTLERİN AŞKININ 'YEŞİL OK' TESTİNE GÖRE UYUMU

Prens Harry & Megan Markle

2018'de evlenen çiftin arasında dominant olan taraf Düşes Meghan (40). Çünkü her fotoğrafta Harry (37), Meghan'a doğru eğiliyor veya yaslanıyor. Meghan'ın omuzları da her zaman Harry'nin önünde duruyor.

Victoria & David Beckham

23 yıllık evli çift arasında dominant olan Victoria (48). Çünkü kameralar önünde her zaman David (46), eşine doğru eğiliyor. Victoria da kendisini David'in önünde tutuyor. "Seksi bir kadınım, bu da benim erkeğim" mesajı veriyor.

Jada Pinkett & Will Smith

25 yıllık evli çiftin birlikteliğinde patron Jada Pinkett (50). Aralarındaki boy farkına rağmen Will Smith (53) her seferinde eşine doğru eğiliyor. Ancak bir yandan da kollarıyla arkadan sarılarak eşini koruyucu bir rolde olduğu izlenimi veriyor.

Jennifer Lopez & Ben Affleck

17 yıl sonra aşklarına ikinci bir şans verip evlenmeye hazırlanan çift de dengeli bir eğim pozisyonunda. Bu duruş, barışçıl bir ilişki yaşadığını gösteriyor. Geçmişte yaşadıkları üzücü ayrılık sonrası birbirlerine dikkatle yaklaştıkları anlaşılıyor.