Aşk - İlişkiler Bir kadını tavlamanın 4 temel adımı!

Bir kadını tavlamanın 4 temel adımı!

Paylaş
Bir kadını tavlamanın 4 temel adımı!

Hoşlandığınız kadının, size ilgi duymasını sağlamak her zaman kolay olmaz. Onunla güzel zamanlar geçirmek istiyor ve sabırsızlanıyor olabilirsiniz. Sabırlı davranır ve doğru adımlar atarsanız onun gönlünü kazanabilirsiniz elbette sadece bu yeterli değil… İşte Posta.com.tr okurları için bir kadının yüreğini fethetmeniz için en iyi taktikler…

Posta.com.tr | 172 üniversite öğrencisi üzerinde yapılan bir araştırma, erkeklerin kadınlardan daha hızlı âşık olduğunu ve bu duygularını ilk açan taraf olduğunu buldu. Bu yabancı bir araştırma olsa da, bizim kültürümüzde de genellikle önce erkeğin duygularını açmasının beklendiğini söyleyebiliriz. Bu nedenle bir kadını tavlama sanatı hakkında bilmeniz gereken bazı şeyler olabilir.

Haberin Devamı

Hoşlandığınız kadına duygularınızı ifade etseniz de etmeseniz de, onu etkileyerek gönlünü alma yolunda işe yarayacak bazı ipuçlarımız var.

  • İlk adım tabi ki güven! Onu tavlamak için size güvenmesini sağlayın.

Tanıştığınız ilk andan itibaren, arkadaşlığınız ya da ilişkinizin her aşamasında bir kadın size yaklaşmak ve yakın olmak için öncelikle güven ister. Beğendiğiniz bir kadını tavlamak istiyorsanız, öncelikle ona güvenebileceği bir insan olduğunuzu gösterebilmelisiniz.

Bu bazen ağzınızdan çıkan bir kelime ya da kötü zamanında yanında olduğunuz bir an kadar basittir ancak aynı zamanda güven duygusu her gün yeniden işlenir ve gelişmelidir.

Böylece sizin bağlarınızın da geliştiğini göreceksiniz.

  • İkinci konu sosyal statü! Şaşırdınız mı?

Güven söz konusu olduğunda, elbette sosyal statüsü ya da iş durumu da gündeme geliyor.

Haberin Devamı

2013 yılında yapılan bir araştırma, kadınların bir ilişkiye adım atmak için, ilişkinin uzun soluklu olacağına inanması gerektiğini ve bunun için de kadınların sosyal statüye de önem verdiğini gösterdi.

Bu da gösteriyor ki, onu tavlamak için “çok çalışıyor” olmanız gerekebilir.

Güzel haber şu ki, aynı araştırmaya göre uzun süreli ilişki ve evlilik hayali ortadan kalktığında kadınların en çok dikkat ettiği nokta ise dış görünüş!

  • Bir kadını tavlamak istiyorsanız, her daim iyi görünün!

Temel kişisel bakım kadınların dikkat ettiği bir şeydir. Bir kadını tavlamak istiyorsanız bu konuda asla açık vermeyin. Bunun yanı sıra elbette dış görünüşünüze özen göstermeniz, onun dikkatini çekmenizi kolaylaştıracaktır. Temiz ve hatta çekici kokmayı ihmal etmeyin.

DEĞER VERDİĞİNİZİ GÖSTERMELİSİNİZ AMA…

Kadınlar çiçektir ve öyle kalmak ister! Bu yüzden aslında “dünyadaki tek kadın oymuş” gibi hissetmesini sağlarken bunu da pek çaktırmamalısınız. Nasıl olacak bu? İşte “kadınlar ne ister?” sorusunun zor ikilemlerinden biri daha. Beğendiğiniz kadına bir şekilde değer verdiğinizi gösterin ama tabi ki bunu gözüne sokmayın ve sınırlarınızı doğru belirleyin.

Onun sizi düşünmesini sağlamanız da çok önemli. Bu nedenle değerli hissettirirken ağırlığınızı kaybetmeyin. Çok üzerine gitmek sıkılmasına neden olabilir.