Aşk - İlişkiler Evliliği canlı tutmanın en garanti yolu

Evliliği canlı tutmanın en garanti yolu

Paylaş
Evliliği canlı tutmanın en garanti yolu

Evlilikler zaman içerisinde değişime uğrayabilir. Evliliğin ilk başlarında herkes deliler gibi aşık olduğunu hisseder. Zaman ilerledikçe aradaki tutkular azalır. Çünkü her anı beraber geçirmek, sürekli aynı şeyleri yapmak evlilikleri monoton bir hale getirir. Bu durumda çiftlerin zaman zaman birbirlerinden uzaklaşmasına sebep olur. Ancak evlilikler yaşanan bu süreçler normal kabul edilir. Yeniden evliliğinizde aşkı ve tutkuyu hissetmek için hemen harekete geçmeniz gerekir. Evliliğinizi canlı tutacak yöntemler sayesinde ilk zamanlardaki aşkı ve tutkuyu hissedebilirsiniz.

Posta.com.tr| Evliliklerde ilk yıllardaki hisleri koruyabilmek kolay değildir. Uzun süreli evlilikler zamanla monoton bir hal alır. Bu durumda çiftler birbirlerine karşı asla heyecan hissetmez.

Haberin Devamı

Her gün aynı şeyleri yapmak ya da partnerinizle aranızda azalan tutkular ilişkinizin ve evliliğinizin gidişatını olumsuz yönde etkiler. Evliliğinizde artık karnınızda kelebeklerin uçuştuğunu hissetmiyorsanız yanlış giden bir şeyler olabilir. Peki, ilişkilerde gerçekten ilk günkü heyecanı korumanın yolları var mı? İlişkinizi ve aşkınızı canlı tutmak için bu yöntemleri deneyebilirsiniz.

Kadınların ve erkeklerin evlilikten beklentileri birbirlerinden farklı olur. İki farkı insanın bir arada mutlu ve heyecanlı bir birliktelik sürdürmesi için çok mücadele etmesi gerekir. Neredeyse bütün evlilikler zorlu sınavlardan geçer. Cicim ayları sona erdiğinde partnerinizin hoşuna gitmeyen davranışlarını sizi rahatsız etmeye başlar. Ancak partnerinizi olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmeniz gerekir.

Haberin Devamı

Evliliğinizin zarar görmesini engellemek ve aradaki heyecanı koruyabilmek için onunla çatışmak yerine olumlu ve olumsuz tüm özelliklerini kabul etmeyi deneyin. Eşinize her zaman öncelik verin. Eşinizin bütün önem listelerinde en son sıraya koyuyorsanız ilişkinizi canlandırmak kolay olmaz. Eşinize karşı ne kadar büyük bir aşk beslediğinizi yeniden hatırlayın.

Gerçekten içinizden gelerek eşiniz için bir şeyler yapın. Evi temizleyin ya da kahvaltı hazırlayın. Bu küçük detayları eşiniz asla görmezden gelmez. Onun için bir şeyler yaptığınızda size olan sevgisini göstermekten çekinmez. Birbiriniz için mücadele ettiğinizde aranızdaki çekimi tekrar artırabilir ve evliliğinizi canlandırabilirsiniz. Evliliklerde zaman ilerledikçe çiftler birbirlerine "Seni Seviyorum" demeyi önemsemez. Bu basit cümle aslında çok büyülüdür.

Bu sihirli kelimenin insanlar ve ilişkiler üzerinde etkisi çok büyüktür. Eşinize olan sevginizi her an hissettirmenin en kolay yolu da "Seni Seviyorum" demekten geçer. Bu sebeple bu sihirli sözcüğü söylemeyi asla ihmal etmeyin. Her gün ya da her an onu ne kadar sevdiğinizi dile getirin. Bu ilişkinizin ilk zamanlarınızı her ikinizi de hatırlatır. Evliliğiniz ilerlediğinde birbirinize  olan ilginizde azalma olabilir. Herkes kendi önceliklerinin peşinden gidebilir. Ancak ilgi eksikliği ilişkileri monoton ve sıkıcı bir hale getirir.

Haberin Devamı

Eşinize ilgi göstermekten kaçınmayın. Bütün gün onunla kalın ya da birlikte sevdiğiniz şeyleri yapmayı deneyin. Örneğin, sinemaya gidin ya da birlikte romantik bir yemeğe çıkın. İlişkinin ilk başlarında insanlar birbirleriyle çok özel ve kaliteli zaman geçirir. Zaman zaman yapacağınız bu aktiviteler sizi flört zamanlarınıza ya da evliliğinizin ilk aylarına götürür. Eşinizi mutlu etmek için odaklandığınızda bu onun kendini özel hissetmesini sağlayabilir.

Aşkınızın ömrünü uzatmak için eşinizle yıllar için rutin hale gelmiş davranış şekillerini bir kenara bırakın. Partnerinizle tutkulu bir ilişki yaşamak için sınırlarınızın dışında çıkın. Yatak odanızı renklendirmeyi deneyin.

Gizli saklı yerlerde buluşma teklif edin ya da onunla yatak odasına geçmeden önce özel iç çamaşırları giyin. Eşinize özel olarak hazırlandıkça aranızdaki çekim gücü ve bağlılığınız da artar. Evliliğinizi canlı tutabilmek için yeni önerilere kulak verin.

Haberin Devamı

Eşinizi en iyi tanıyan kişi sizsiniz. Onun hoşuna gidecek her şeyi bulabilirsiniz. Birlikte el ele verip evliliğinizi ilk günkü gibi heyecanlı hale getirebilirsiniz.