Aşk - İlişkiler İlişkilerde mutlu olmak için 5 altın kural!

İlişkilerde mutlu olmak için 5 altın kural!

Paylaş
İlişkilerde mutlu olmak için 5 altın kural!

İlişkilerde mutluluğu yakalayabilmek sandığınız kadar kolay olmaz. Aşık olduğunuz ilk anlarda gözünüz hiçbir şey görmediği için kendinizi hep mutluluktan uçuyor gibi hissedersiniz. Ancak ilişkilerde zaman geçtikçe bu mutluluğu koruyabilmek kolay olmaz. Çiftler arasında yaşanan olumsuz olaylar mutluluğunuza gölge düşürebilir. Burada önemli olan bu sorunlarla hasarsız bir şekilde mücadele edip mutluluğu tekrar yakalayabilmek olmalıdır. İlişkilerinizde mutlu olmak için altın değerinde 5 kuralı sizler için derledik.

İlişkinizi sağlıklı ve mutlu sürdürebilmenin yollarını arıyorsanız bu yazımız tam size göre. İlişkiler her zaman güllük gülistanlık olmaz yaşanan olumsuz olaylar her iki tarafı da derinden etkiler. Ancak bazı ipuçlarını takip ederek ilişkinizdeki sorunları kolayca çözebilir ve mutluluğu yakalayabilirsiniz.

Haberin Devamı

1-BİRBİRİNİZE KARŞI AÇIK OLUN!

Çoğu çift ilişkilerinde yaşadıkları problemleri açıkça konuşmaktan ve anlatmaktan çekinir. Doğrudan iletişim kuramadığınız için problemlerin daha büyük sorunlar haline gelir ve anlaşmazlıklar ortaya çıkar.

İlişkide istekler, düşünceler konusunda partnerinize açık olmanız, dolambaçlı yollar yerine doğrudan ve doğru bir şekilde iletişim kurarak kendisine aktarmanız tüm sorunlarla mücadele etmenizi kolaylaştırır. Böylelikle daha sağlıklı ve mutlu biri ilişki sürdürürsünüz.

2-ÖZEL ALANLAR YARATIN

Çiftler genellikle her anlarını beraber ve yan yana geçirmek isterler. Ancak sürekli beraber vakit geçirmek kendinize özel alanlar yaratmanıza engel olabilir.

Sürekli birlikte vakit geçirmek bunalmış hissetmenize ve sıkılmanıza yol açabiliyor. Bunu önlemek için özel alanlarınızın olmasına özen göstermelisiniz. Böylelikle birbirinizle konuşacağınız ve paylaşacağınız şeyler de artar.

Haberin Devamı

3-SEVGİNİZİ HİSSETTİRİN

Partnerinize onu sevdiğinizi ne kadar çok hissettirirseniz aranızdaki sorunlar bir o kadar azalır. Partnerinizle ilgilenerek hiç beklemediği anlarda ona küçük sürprizler yaparak ya da "Seni seviyorum" diyerek her an sevdiğinizi hissettirmeniz gerekir. Böylelikle ilişkinizi daha mutlu sürdürme şansını elde etmiş olursunuz

4-CİNSEL HAYATINIZI ÖNEMSEYİN

Sağlıklı ve mutlu bir ilişkinin olmazsa olmazı aktif bir cinsel hayat. Cinsel hayatın tutkulu ve arzulu olması her iki taraf içinde ilişkide büyük önem taşır.

İki taraf için de doyum alınan bir cinsel yaşam ilişkiyi güçlendirir ve çiftleri birbirine bağlar. Bu sebeple cinsel hayatınızı canlı tutmanız gerekir. Eğer cinsel hayatınızla ilgili bir problem olduğunu düşünüyorsanız bunu partnerinizle açıkça konuşmanız gerekir.