Aşk - İlişkiler İlişkinize iyi bakmak için basit adımlar

İlişkinize iyi bakmak için basit adımlar

Paylaş
İlişkinize iyi bakmak için basit adımlar

Bir evliliği güçlü ve sağlıklı tutmak için sevgiden fazlasının gerektiği bir sır değil. Belli ki birbiriniz için güçlü duygular bir zorunluluktur, ancak hayatın birçok sorumluluğuyla birlikte, aslında değer verdiklerinize yeterli vakti ayıramıyor, yeterli sevgiyi hissettiremiyor olabilirsiniz. Neyse ki ilişkinize sürmesi için gereken özeni ve ilgiyi göstermenin sayısız yolu var. Bu basit adımlar ilişkinizi güçlendirirken, çok fazla vaktinizi almayacak.

Bazen özellikle uzun soluklu ilişkilerde basit şeyler görmezden gelinmeye başlar ancak bu fark edebileceğinizden çok daha önemli olabilir. İlişkiler, yaşam mücadelesi ile birlikte oldukça zorlu bir hal alabilir ancak kaybettiğiniz bazı şeylere zaman ayırmak hem size hem de eşinize iyi gelecek.

Haberin Devamı

Bu nedenle her şeyden önce, birbirinizi iyi şekilde selamlamayı hatırlayın. Bu bir klişe gibi gelebilir, ancak eşinize eve geldiğinde onu selamladığınızdan emin olmak önemlidir. Partnerinizin onları görmekten mutlu olduğunuzu bilmesini sağlar ve genellikle "Seni özledim" anlamına gelir.

  • Güven, duygusal yakınlık ve iyi iletişim becerileri geliştirin. Partnerinize karşı dürüst ve açık olun, birçok soru sorun ve dinleyin.
  • Randevulara ve diğer eğlenceli aktivitelere zaman ayırın. Birlikte kaliteli zaman geçirin, doğallığın tadını çıkarın ve bol miktarda fiziksel sevgi kullanın.
  • Birlikte ilerlemek için adil bir şekilde savaşın ve çatışmaları saygılı bir şekilde çözün. Çatışmayı en aza indirmek için eşinizle ihtiyaçlar ve sınırlar oluşturun.

Partnerinizle derin bir duygusal bağ sürdürmek, ona sevildiğini hissettirmek ve aynısını sizin için yapmalarını sağlamakla ilgilidir. Partnerinize en derin duygularınızı sözlü olarak ifade edin ve onları sevdiğinizi söyleyin. Düşüncelerinizi ve duygularınızı ne kadar çok paylaşırsanız, ikiniz de o kadar anlaşılmış ve duygusal olarak tatmin olmuş hissedeceksiniz

Peki neler yapabilirsiniz? İşte ilişkiyi güçlendirmenin basit yolları...

Haberin Devamı
  • Eve geldiğinizde birbirinize sarılın: Kabul edelim, bir etkinliğe katıldığınızda ve kimse sizi selamlamadığında ya da geldiğinizi umursadığında oldukça hayal kırıklığı yaratabilir. Aynı şey eşiniz eve geldiğinde de geçerlidir, bu yüzden onu sevgi dolu bir “merhaba” ve ardından tatlı bir öpücükle karşılamayı unutmayın!
  • Birbiriniz için özel anlar yaratın: Büyük bir koşuşturma içinde olabilirsiniz ancak karşılıklı bir kahve veya içecek 15 dakikalık derin ve odaklı bir sohbet ilişkinizi güçlendirecek kadar etkilidir. 
  • Eşinizle flört etmeyi unutmayın:  Evli olman aynı zamanda çıkamayacağın anlamına gelmez, değil mi? Aslında evli olduğunuz için flört etmeniz gerekir . Uyandırma, bir fincan kahve alma, öpüşme, kapıdan dışarı çıkma, çocuklarla akşam yemeği, bayılma ve tekrarlamanın hamster çarkına yakalanmak kolaydır. Bu nedenle ilişkinizin çok yorulması da kolaydır.
  • Ona güzel bir şeyler söyleyin: Eşinizin yaptığınız küçük şeyleri ne kadar takdir ettiğini söylemesinden daha iyi bir cesaretlendirme şekli yoktur. Ve partnerinizin sizin için yaptığı harika şeyleri kendinize hatırlatmak, her zamankinden biraz daha fazla sinirlerinizi bozduğu anlarda kesinlikle size yardımcı olacaktır.
  • Onu neden sevdiğinizi söyleyin: Partnerinize onları sevdiğinizi sık sık söylemek güzeldir ama asıl sihir bunun nedenini söylemek olabilir. Onları neden sevdiğinizi söyleyin. Açıkça biraz dinlenmeye ihtiyaç duyduğunuzda çocukları alışveriş merkezine götürmek, rastgele bir akşam size çiçek getirmek ya da sadece o olmak için olsun. Ne olursa olsun, yüksek sesle söyle ve gururla söyleyin.