Aşk - İlişkiler Kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanır? Onlara asla "hayır" diyemiyorlar

Kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanır? Onlara asla "hayır" diyemiyorlar

Paylaş
Kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanır? Onlara asla "hayır" diyemiyorlar

Kadın erkek ilişkilerini anlayabilmek kolay değildir. Kadınlar genellikle kendilerini anlayan, dinleyen empati kurabilen, her an onlarla ilgilenen ve nazik bir erkekler birlikte olmak ister. Genellikle bu erkeklerin kendilerinden yaşça daha büyük olmasına dikkat ederler. Çünkü kadınlar olgun erkeklerle daha sorunsuz ve anlaşılır bir ilişki yaşayabileceklerini düşünürler. Kadınların neden olgun erkeklere "hayır" diyemediğini Posta.com.tr okurları için derledik.

Posta.com.tr | Derin bilgelik duyguları, kadınların kendilerini güvende, emniyette ve önemsenmiş hissetmelerine yardımcı oluyor. Kadınların kendinden yaşça büyük erkeklerle evlendiği zaman daha başarılı bir ilişki sürdürdüğünün örneği çok fazladır. Bunun nedeni de her zaman merak edilir. Peki, kadınlar neden olgun erkeklerden hoşlanır?

Haberin Devamı

Kadınlar kendilerinden yaşça büyük olan erkeklerin her zaman ne istediğini bildiğini düşünüyor. Hayatta tüm planlarını yapmış kendi çizgisinde hareket eden erkekleri motive edici buluyorlar.

Kendilerini de hırslarına ve isteklerine doğru yönlendirdiklerini düşünüyorlar. İlişkideki bu destek kadınlara çok çekici geliyor.

KAFASI KARIŞIK ERKEKLERDEN UZAK DURUYORLAR

Kadınlar her zaman düşünceleri ve davranışları net olan erkeklerle mutluluğu yakaladıklarını düşünür. Genellikle kendilerinden yaş olarak büyük olan erkeklerle birlikte olmalarının sebepleri de budur.

Belirli bir olgunluğa ulaşmış erkeklerin ne istediklerini iyi bildiğini düşünürler. Evlenmek için bu erkeklerin daha doğru kişi olduğuna inanırlar. Kendi yaşıtları olan ya da yaş olarak daha küçük olan erkeklerin kafalarının karışık olduğunu düşünürler.

Haberin Devamı

Kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanır? sorusunu sosyal medyadan yanıtlayan bir kişi, kadınların kendilerinden yaş olarak daha büyük olan erkekleri çekici bulduğunu doğrular nitelikte bir yorumda bulundu.

Olgun erkekler kendilerini kusursuz bir şekilde açıklar. Kendinden emin, keskin ve isabetlidirler. Kadınlarına aşklarını ilan etmeye gelince burada duraklamalarına gerek kalmaz. İstedikleri ve hedeflediklerinin peşinden giderler.

Kadın erkek ilişkilerini anlayabilmek zordur. Kadınların da erkeklerinde ilişkilerden beklentileri birbirinden farklıdır. Kadınlar genellikle anlaşılmak ister. İlgi üzerlerinden eksik olduğunda kendilerini mutsuz hissederler.

Erkekler ise tam tersi keyifli vakit geçirmek ve bazı zamanlarda yalnız kalmak isterler. Kadınlar kendilerinden yaş olarak büyük olan erkeklerin ilişkiye bakış açısının onlarla benzerlik gösterdiğini düşünüyor.

Yani yaşı genç olan erkeklere göre ilişkilere daha ciddi bir şekilde bakıyorlar. Partnerlerinin mutluluğunu önemsedikleri için onlarla geçirdikleri anları daha keyifli hale getirmek için uğraşıyorlar.

Kadınlar belirli bir olgunluğa erişmiş ve düzenini kurmuş erkeklerin onları daha iyi anladığını düşünür. Ne istediklerini daha kolay analiz ettiklerini söylüyorlar. Zamansız sürprizlerle ilişkiyi canlı tutmayı iyi biliyorlar.

Haberin Devamı

Değer verdiklerini göstermekten kaçınmıyorlar. Kritik durumlarda çok kolay çözüm önerileri sunabiliyorlar. Kadınlar bu sebeple her anlamda destekçi olan bu erkekleri kendilerine daha yakın hissediyor.