Aşk - İlişkiler Karşılıksız aşk yaşadığınızı gösteren işaretler

Karşılıksız aşk yaşadığınızı gösteren işaretler

Paylaş
Karşılıksız aşk yaşadığınızı gösteren işaretler

Hoşlandığınız ve çok sevdiğiniz bir kişinin sizin duygularınıza karşılık vermemesi son derece üzücüdür. Özellikle ilişkilerinizde sürekli fedakarlık yapan ve dengeyi kurmaya çalışan taraf sizseniz karşılıksız bir aşk yaşıyor olabilirsiniz. Karşılıksız aşklar insanların ilişkiler olan inancını ve güvenini yitirmesine sebep olur. Aşkınızın karşılıksız olduğu bir ilişkide mutlu ve huzurlu olmanız imkansızdır. Karşılıksız bir aşk yaşadığınızı gösteren işaretleri Posta.com.tr okurları için derledik.

Posta.com.tr| İlişkinizde zaman zaman sadece seven ve önemseyen tarafın kendiniz olduğunu hissedersiniz.

Haberin Devamı

Aşkınıza istediğiniz gibi karşılık bulamamak ve tek başına mücadele etmek huzursuz ve mutsuz olmanıza sebep olur. Beklediğiniz ilgiyi, sevgiyi ve aşkı sevdiğiniz insandan görememek çok acı verici bir durumdur.

Onun en küçük hareketinden bile sizi sevip sevmediğini anlamaya çalışırsınız. Ancak ilişkilerde aşkınızın tek taraflı olduğunu anlamanın kolay yolları da var. Bunun için ilişkinizi iyi gözlemlemeniz gerekir.

Partneriniz ihtiyacınız olduğunda yanınızda oluyor mu? ya da Zor zamanlarınızda size destek oluyor mu? Bu sorulara yanıtısınız çoğu zaman "hayır" ise muhtemelen sizi umursamayan bir partnerle birliktesiniz demektir. 

Gerçekten sevdiği insanı önemseyen ve değer veren bir kişi ne olursa olsun zamanının büyük bir çoğunluğunu ona ayırır ve sürekli destek olmaya çalışır. Size karşı sürekli meşgul olan bir partnerle beraberseniz bu aşkınızın karşılıksız olduğunun en net göstergesidir.

Haberin Devamı

Gerçekten dolu dizgin bir aşk yaşayan ve birlikte olmaktan mutlu olan çiftler birbirlerinin hayat için çaba gösterir. Ancak hayatınız ve sizin için mücadele etmeyen bir partner de karşılıksız bir aşk yaşadığınız anlamına gelebilir. Karşılıksız aşkın çok net belirtileri vardır. Bazen bunu görmezden gelmeye çalışırsın. Ancak ne yaparsanız yapın mutlaka yalnız kalırsınız.


KENDİNİZİ SUÇLU HİSSETTİRİR

Sürekli bahaneler sunan bir partnerle birlikte olmakta karşılıksız bir aşk yaşadığınızı gösterir. Size vakit ayırmayan ve ilgisizliğini kabul etmeyen bir partner mazeretler bularak sadece oyalamaya çalışır. Hatta çoğu zaman size kendinizi suçlu hissettirir.

Yanlış bir şey yapmamış olsanız bile, kendinizi çok fazla stres ve suçluluk duygusuyla karşı karşıya hissettiğinizde ilişkide sürekli özür dileyen taraf siz olursunuz.

Sürekli kendinizi özür dilerken buluyorsanız muhtemelen karşılıksız bir aşk yaşıyor olabilirsiniz. Zaman zaman özellikle uzun süreli ilişkilerde çiftlerin birbirine olan ilgisi azalabilir. Ancak bu durumu karşılıksız bir aşkla karıştırmamak gerekir. Karşılıksız aşkta duygularınızın karşılığını asla alamazsınız.

Haberin Devamı