Astroloji 2023 aylık burç yorumları - Aralık

2023 aylık burç yorumları - Aralık

Paylaş
2023 aylık burç yorumları - Aralık

Aralık ayında burçları aşk,sağlık, kariyer gibi alanlarda neler bekliyor? Filiz Özkol merak edilenleri Posta.com.tr için yazdı.

Koç

Haberin Devamı

Aralıkta; Sezgisel ve mistik yönlerinizin sizi farklı atmosfere kaydırması, sıra dışı dostlukların ortaya çıkmasına neden olacaktır. Duygularınızda ruhani bir doyum arayacaksınız. Farklı duyguların esiri olabilirsiniz. Merkür, 14 Aralık’ta geri gitmeye başlıyor. Karşı cins ile aranızda adını koymadığınız bir duygu karmaşası içinde bulabilirsiniz. Kendinize ait doğrularınızdan emin olmak için; çevrenizi sınamak isteyecek, kendinizi çok daha enerjik ve cesaretli hissedeceksiniz. Yaratıcılığınızdan kaynaklanan pratik gerçekleri hayata geçirebileceksiniz. Meslek ve kariyerinizde olumlu pozisyonların içinde olacaksınız. Hedefleriniz sizi yönlendirmeye başlıyor. Daha çok çalışıp, daha çok kazanacaksınız. Birçok değişim sizi bekliyor. Bu yüzden, kararlı olduğunuz konularda meydana gelen değişimler sizi gerebilir. Sosyal çevrelerde dolaşacak ve kendinizi daha iyi hissedeceğiniz alanlarda olmak isteyeceksiniz. 14 Aralıktan sonra sağlık gezegeniniz geri hareket ediyor.. Mide ve bağırsak sorunlarınızı dikkate alın. Gürültülü ve kalabalık yerlerin cazibesinde kalarak, bedeninizi yormamalı ve uykunuza dikkat etmeli geceleri erken yatmalısınız. Detoks rejimleri size iyi gelecektir.

Haberin Devamı

Boğa

Aralık’ta Her şeyi göze alacak kadar güçlü ve performansınız oldukça yüksek. Planlarınızı gizli tutmak istiyorsunuz fakat çevrenize duvar örmeniz zor olabilir. Araştırma içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan, hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz. Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz. ; Gizli duygularla başınız dertte benden söylemesi. Sevdiğiniz veya kafanıza taktığınız kişiyi gözünüzde büyütmeyin. Olmayacak hayallerle kafanızı kurcalamayın. Karşınızdaki kişilerin yardım sever duyguları sizi yanıltmasın. Sizden belli menfaatleri olan kişileri bilinçsizce çevrenize toplayabilirsiniz. Hayaller ve gerçekler arasında yaşayacağınız med- cezirler aslında yaşamınızı renklendirmek adına evrenin size sunduğu küçük hediyeler olduğunu unutmayın. Aralık boyunca Sağlık gezegeniniz Venüs karşıt evinizde ilerliyor. Ruhsal gelişiminiz önem kazanıyor. Felsefi tavırlarınız da her konuda size yardımcı artık. Hiçbir şeyden korkmuyorsunuz. Sağduyu ve sorumluluk duygunuz artıyor. Üstünlük duyguları içindesiniz. Bu dönemde hiçbir şekilde pes etmeyeceksiniz.

Haberin Devamı

İkizler

Aralıkta; Çevrenizde bir çok yakınınızı bir araya getirme planları yapacaksınız. Bu konuda oldukça başarılı olacaksınız. Zihinsel aktivitenizin yüksek olmasından dolayı huzursuzluk duyabilirsiniz. Egonuzu güçlü tutacak ve isteklerinizde aşırıya kaçacaksınız. Finans konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Sıra dışı fikirlere açık olmanız rağmen, yeniliklere karşı temkinli olmalısınız. Sosyal ortamların aranılan insanı olmanız sizin hayatınızı renkli hale getiriyor. Bu dönemde ani başlayan geçici aşk ilişkilerine karşı tedbirli olmalısınız. Sadece keyifli günler geçirirken, bu beraberliklerinizden çok şey beklememelisiniz. İş yaptığınız kişiyle aşk yaşama olasılığınız ortaya çıkabilir. Aralık ay içinde sağlık sorununuz görünmemesine rağmen, yaşadığınız yoğun duygular yüzünden strese bağlı tansiyon değişimleri yaşayabilirsiniz. Ayrıca, cinsel organlarınızı korumalı, yağlı ve tuzlu yiyeceklerden uzak kalmalısınız. Derin düşündüğünüz konular bilinçaltınızı etkileyebilir. Yarım kalan fiziksel tedavileriniz varsa, onları ihmal etmeyerek tamamlayın. Bu dönemde tıbbi kontrollerinizi eksiksiz bir şekilde yaptırmalısınız.

Haberin Devamı

Yengeç

Aralıkta; Merkür’ün geri hareketi duygusal karmaya neden olabilir. Yanılgılar ve farklı anlaşılmalar söz konusu. Bu nedenle, geçmişte fark edemediğiniz bazı olayların perde arkasını daha iyi görebileceksiniz. Hayallerinizle ve değerlendirilmeyen yeteneklerinizle ilgili uzun süredir beklediğiniz konularda sürprizlere hazırlıklı olun. Güçlü olmak zorunda kalmak için önemli kişilerin desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu dönem aşk konusunda da zorlanmalar söz konusu. Aşk hayatınızda sıcak savaşlardan kaçınmalı ve partnerinize karşı politik olmalısınız. Gizli tutkular başınıza iş açmasın. Gizli buluşmaların olumsuz sonuç verebileceğini unutmayın. Başınız ağrıtacak dedikodular bu dönemde ortaya çıkacak. Dost toplantılarında karşılaşacağınız kişilerin sizi etkilemesine izin vermeyin. Eski bir arkadaş yasak duyguları körükleyebilir. Bu dönemde; ilişkilerinizi sorgulayarak bazı kararlar alabilirsiniz.. 12 Aralıkta yeni ay Yay burcunda. 14 Aralıkta Merkür retroya başlıyor. 27 Aralıkta dolunay Yengeç burcunda gerçekleşiyor. Oldukça sağlıklı görünmenize karşın hırslı yapınızın körüklenmesinden dolayı, strese bağlı gerginlikler ortaya çıkabilir. Beslenme ile konularda aşırıya kaçmayın. Karaciğerinize bu konuda önem verin.

Haberin Devamı

Aslan

Mesleki kariyerinizle ilgili hayallerinizi ve isteklerinizi yeniden gözden geçirmenizi sağlarken, çevrenizde sizin gibi pozitif düşüncelere sahip olan kişilerle birlikte olacağınız gösterir. Durum değerlendirmesi yaparken çevredeki kişilerden yanlış fikirler alarak etkilenmemeye çalışın. Esnek olmanız gereken bazı konularda, tüm inatçılığınızla sabit tavırlarınızı muhafaza etmeniz sizin için büyük bir engel. Aşklar ve arkadaşlıklar yüksek bir seviyede devam edecek. Kaliteli dostlar edinecek ve istediğiniz çevrelerde ilişkiler kuracaksınız. Aşkta gerçek duygularınızın anlamını irdeleyeceksiniz. Bazı ilişkilerinize belli bir mesafe getireceksiniz. Değer yargılarınız ve sezgileriniz artıyor. Bazılarınız yolculuklarda tanışacağı kişilerle evlilikle biten beraberlikler yaşayacaktır. Jüpiter 10. evden destek verecektir. 12 Aralıkta yeni ay Yay burcunda. 14 aralıkta Merkür retrosu başlıyor. 27 Aralıkta dolunay yengeç burcunda. Sağlığınızla ilgili sorunlara karşı duyarlı yaklaşmalısınız. Sezgisel yetenekleriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Uykunuza dikkat edin ve kendinize küçük kazalara karşı tedbirli olun. Mideniz ve sindirim sisteminiz hassas. Kadınların rahim ve yumurtalık kontrolünden geçmelerinde fayda var.