Astroloji 25 Ekim 2022 Akrep burcunda Güneş tutulmasının astrolojik etkileri

25 Ekim 2022 Akrep burcunda Güneş tutulmasının astrolojik etkileri

Paylaş
25 Ekim 2022 Akrep burcunda Güneş tutulmasının astrolojik etkileri

Ekim ayının en önemli gökyüzü olayları Koç burcundaki dolunay ve 25 Ekim 2022 Salı günü Türkiye saati ile 12.40’ta başlayıp 15.05’te ise sona eren 2 derece Akrep burcundaki Güneş tutulması. 23 Ekim'de Güneş Akrep burcuna geçmişti. 25 Ekim'de ise Türkiye'nin konuştuğu tutulma gerçekleşti. Tutulma, özellikle Akrep Boğa aksını etkiliyor. Biz de astrologlardan bu tutulmaya dair görüş aldık. Tutulmanın astrolojik etkilerine yakından baktık.

25 Ekim 2022 Salı günü Akrep burcundaki Güneş tutulması bize "Geride bırakmamız gerekenleri bırakıp, geçmişe takılmadan, sağlıklı bir şekilde ilerlemeye devam etmemiz gerekiyor. " diyor. Astrolojik Danışman ve Eğitmen Berna Atay, tutulmanın önemini "Sonbahar astrolojik olarak oldukça güçlü göksel kombinasyonların olduğunu ifade ediyor. Tutulmalar kadersel enerjileri içinde barındırırlar. Böyle bakarsak yaşam yolumuzda önemli farkındalıklar zamanındayız." diyerek açıklıyor.

Haberin Devamı

Venüsyen etkilere sahip bu Güneş tutulması için Posta Gazetesi Yazarı Astrolog Filiz Özkol "Dünya değerleri geriye dönmemek üzere değişiyor" diyor.

Güneş tutulmalarının Ay tutulmalarından farklı bir şekilde başlangıçları vurguladığını belirten Özkol, 25 Ekim 2022 Akrep burcunda gerçekleşen Güneş tutulmasının tarihin en büyük tutulması olduğunu açıklıyor. Bu tutulma; Jüpiter, Uranüs, Neptün retrolarıyla birlikte gerçekleşiyor.

2 derece Akrep burcunda gerçekleşen 25 Ekim 2022 tarihli parçalı güneş tutulması için Filiz Özkol, bu tutulmadan özellikle Akrep burcu olanların etki alacağı konusunda bilgi veriyor.

"Eğer bir Güneş tutulması doğum gününüze ve birkaç gün yakınlarına düşüyorsa, bunun etkilerini kesinlikle tüm sene boyunca hissedeceksiniz. Değişimler bir sonraki doğum gününüze geldiğinizde tamamlanmış olacak."

Haberin Devamı

25 Ekim'teki parçalı güneş tutulmasının ardından 30 Ekimde Mars retrosu başlıyor. Çalışkanlık, iş sistemleri, temizlik, hijyen, sağlık, liderler, sanatçılar dünyayı temelden etkileyecek değişimlere hazır olmalısınız. Bu dönemde reformist değişimler olacaktır.

Özkol, tutulma sayesinde hayatımızdaki değişimleri özetliyor.

"Alacağımız radikal kararlar hayatımızı değiştirecek. Uzun süredir oturduğunuz bir semtten bir daha dönmemek üzere taşınabilirsiniz. Ülke değiştirebilirsiniz. Yeni bir kazanç kapısı ardına kadar açılabilir. Meslek değiştirebilirsiniz. Devletler arası bir karmaşa ve yeni bir düzen geliyor. Ruhsal yönden duygusal değişimler, yeni alacağımız tavırlar bu Güneş tutulmasının kapsamında olacaktır."

Ardından uyarıyor.

"Bir tutulmayı “iyi” ya da “kötü” olarak yargılamakta aceleci davranmayın. Tutulmalar ani olaylar getirirler ama onların gerçek anlamını anlamak haftalar sürer. Eğer bir tutulma yüzünden acı çekerseniz, evrenin sizin için daha iyi bir şey düşündüğünü aklınızdan çıkarmayın. Sabırlı ve açık olun."

Tutulmaların haritalarımızda hangi konuları etkilediğini görmek için 25 Ekim 2022 Akrep burcunda Güneş tutulmasının burçlara etkilerini anlattığımız kısımlara göz atabilirsiniz.

Haberin Devamı

Filiz Özkol'dan Güneş tutulması gününde burçların günlük yorumu için tıklayın.