Astroloji 4. ev konuları... Gezegenler 4. evde olunca ne olur?

4. ev konuları... Gezegenler 4. evde olunca ne olur?

Paylaş
4. ev konuları... Gezegenler 4. evde olunca ne olur?

Her bireyin kendine özel bir doğum tarihi ve doğum saati bulunur. Doğum gününü, ayını, yılını ve ek olarak doğum saatini bilen bireyler kendilerine özel olarak çıkarılmış astrolojik doğum haritası hakkında bilgi edinmenize yardımcı olur. Bu kişisel haritalar ile bireyler kendi özel hayatlarında birden çok konu üzerinde bilgi sahibi olabilir Astrolojik haritalardaki ev sistemleri birden çok konu üzerine dizayn edilmiştir. Gezegenler 4. evde olunca ne olur? Merak edilen soruların yanıtlarını Posta.com.tr okurları için derledik.

Kişiye özel haritalardaki ev sistemleri bireylerin hayatlarında gerçekleşebilecek olası durumları ya da olup biten olaylar hakkında bilgiler verebilir.

Haberin Devamı

Kişiler hayat akışlarında düzenleme yapmak istedikleri konulara göre haritalarındaki ev sistemi olarak ifade edilen bölümler ile bilgi edinebilir. Astrolojik haritalarda 12 ev bulunur. Bu 12 ev ile tasvir edilen konular birbirinden farklı ve kişinin özel hayatına göre yorumlanabilir.

 4. EV KONULARI

Kişilerin doğum haritalarında 12 ev ile temsil edilen bölümlerden biri olan 4. ev, içerisinde birden çok konuyu barındırır. 4. ev konularına bakıldığında; 

  • Aile hayatımız, ebeveynlerimizle ilgili bilgiler, atalarımız ve köklerimizden bahseden evdir. 
  • Geçmiş konular hakkında bireylere bilgiler verirken kişinin ileri hayatı hakkında da bilgiler sunabilir.
  • Aynı zamanda taşınmaz mallarımız ve mülkümüz hakkında da bilgiler verebilir.
  • Ev, yuva kavramı bu ev ile ilişkilendirilir. Bu sebeple evlilik konuları da bu ev ile ilgilidir. 
  • Bir yerden başka bir yere taşınmak ya da göç etmek 4. evin konusudur.
  • Ek olarak bir bireyin benliğinin ve bilinçaltının yansımaları da 4. evin konuları arasında yer alabilir.

GEZEGENLER 4. EV OLUNCA NE OLUR?

4. evin doğal yöneticisi yengeç burcudur ve ay bu evin doğal yönetici gezegenidir. Kişiye özel olan bu astrolojik haritalarda evlere düşen gezegenlerin yaptıkları açılar bireylerin hayatlarında birden çok farklı mesele üzerine bilgiler sunmaktadır.

Haberin Devamı

4. eve düşen bir Güneş baba figürü hakkında bilgiler verebilirken 4. evin doğal yöneticisi olan ay 4. evdeyken bireyin aile fertlerine çok düşkün birisi olduğu anlamına gelmektedir. 4. eve yerleşen bir Plüton bireyin aile hayatında bir takım kaotik durumların varlığından bahsedebilir.

4. evin baba figürü hakkında bilgiler sunması bu eve düşen Satürn gezegeninin de baba figürü hakkında bilgiler vermesini sağlamaktadır. 4. eve yerleşen Satürn otoriter bir baba figürü gösterebilmektedir. Unutulmamalıdır ki Satürn bulunduğu evde kısıtlamalar ve sorumluluklar getirebilir.

Neptün gezegeni aile bireylerinden biriyle iletişimin soğuk olduğu şeklinde yorumlamalara gidilebilir. Ve son olarak gezegenlerin farklı evlerdeki gezegenlerle açılarda olması ya da bu evdeki gezegenlerin birbirleriyle olan açıları kişinin hayatı hakkında detaylar sunar.