Astroloji Akrep burcu Su grubu mu? Arkadaşlık uyumu nasıl? Sinirli midir? Fiziksel özellikleri nelerdir?

Akrep burcu Su grubu mu? Arkadaşlık uyumu nasıl? Sinirli midir? Fiziksel özellikleri nelerdir?

Paylaş
Akrep burcu Su grubu mu? Arkadaşlık uyumu nasıl? Sinirli midir? Fiziksel özellikleri nelerdir?

Akrep burcu olan kişiler genellikle inatçı olmalarıyla dikkat çeker. Akrep burçları, mücadeleci yapıları sebebiyle inandıkları şeylerden asla vazgeçmez. Akrep burcunun Su grubu olan burçlar arasında yer aldığı bilinir. Hırsız ve tutkulu olan akrep burçları Su grubu mu? Akrep burcunun arkadaşlık uyumu nasıldır, sinirli midir? Fiziksel özellikleri nelerdir? İşte akrep burcuyla ilgili merak edilen tüm detaylar...

Su grubunda yer alan akrep burçları birçok duyguyu bir anda yaşayabilirler. Yani sinirli oldukları zaman bir anda sakin bir yapıya geçebilirler. Bununla birlikte akrep burçları aşırı derecede kuşkucu olarak bilinir.

Haberin Devamı

AKREP BURCU SU GRUBU MU?

Burçlar grup olarak dörde ayrılır. Bu dört grup içerisinde ateş, hava, su ve toprak yer alır. Su gurubunda yer alan burçlar ise akrep, yengeç ve balık olarak bilinir. Bunun için 24 Ekim - 22 Kasım tarihleri arasında doğmuş olan akrepler su grubuna dahil olur.

AKREP BURCU ARKADAŞ UYUMU NASILDIR?

Akreplerin arkadaşlık uyumları fena değildir. Ancak bildiklerini yapmaktan çekinmezler. Bunun için onlarla arkadaşlık ederken sularına gitmeniz gerekir. Çünkü uzlaşmayı pek sevmezler. Onlara doğru gelen her şey için inatlaşmaları mümkündür. Ancak arkadaşlarına haksızlık yapıldığı zaman hemen korumacı olurlar. Bundan dolayı akreple arkadaş olmak mümkündür.

AKREP BURCU SİNİRLİ MİDİR?

Haberin Devamı

Akrep burcu yerine göre sinirli olan bir burçtur. Özellikle kendilerine haksızlık yapıldığında çok kızarlar. Bu kızgınlıkları kolayca yüzlerine yansır. Bunun için duruma göre sinirli veya sakin olabilirler. Birazda kuşkucu oldukları için karşıdaki kişiyi yanlış anlayıp sinirli olabilirler.

Akrep burçları haksızlık yapılmasını hiç sevmezler. Bunun için haksızlık olan ortamlarda agresif olmaları mümkündür. Bunun dışında sevdiklerine karşı korumacı olurlar ve yeri geldiğinde çok eğlenceli tavırlar sergileyebilirler.

AKREP BURCUNUN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Akrep burçlarının en merak edilen özellikleri arasında fiziksel özelliklerini saymakta mümkündür. Çünkü bu burcun fiziksel özellikleri onları daha iyi tanımaya yardımcı olur.

Akrep burcunun dikkat çeken fiziksel özellikleri ise şöyledir;

  • Saçları genelde siyah renktedir.
  • Orta veya uzun boylu yapıda oldukları görülür.
  • Bedenleri genelde kalındır. Yüzleri ise yuvarlak bir yapıya sahiptir.
  • Bakışlarında çekicilik vardır