Astroloji Balık burcu hangi ay? Hangi ay doğanlar Balık Burcu oluyor?

Balık burcu hangi ay? Hangi ay doğanlar Balık Burcu oluyor?

Paylaş
Balık burcu hangi ay? Hangi ay doğanlar Balık Burcu oluyor?

Balık burcu 20 Şubat ile 20 Mart arasında doğmuş kişilerin burcudur. Balıkların en belirgin özellikleri herkes tarafından da bilinen duygusal olmalarıdır. Balıklar hassas, vicdanlı ve duyarlı kişilerdir. Balık burcu hangi ay doğan kişilerdir ve özellikleri nelerdir? Merak edilen soruların yanıtlarını Posta.com.tr okurları için derledik.

Balık burcu olanlar genelde hayal dünyalarında yaşarlar. Hayal kurmayı severler ve gerçeklikten uzak yaşarlar.

BALIK BURCU HANGİ AY?

20 Şubat ile 20 Mart ayları arasında doğan kişilerin burcu balık olur. Balık burcu Zodyağın son astrolojik burcu olarak bilinir. Balık burcunun gezegeni Neptün, Zodyak elementi su, zararlı konumu ise Merkür olarak bilinir.

Balık burcunun karşıt burcu başak, şehirleri ise Panama ile Londra'dır. Balık burçları genellikle duygusallıkları ile bilinen burçlardır. Balık burcunda doğan kişiler hassas ve duygusal kişiler olurlar. Ayrıca balık burcu hayal kurmayı da çok sever.

Haberin Devamı

HANGİ AY DOĞANLAR BALIK BURCU OLUYOR?

Şubat sonu ile Mart sonu arasında doğmuş kişilerin burçları balıktır. Balık burcunda olmak için 20 Şubat ile 20 Mart arasında bir günde doğmuş olmak gerekir. Balık burcu olanların renkleri yeşil, mavi ve deniz yeşili olur. Şanslı günleri perşembe, şanslı sayıları ise 3 olarak karşımıza çıkar. Sabırlı ve eli açık olan balıkların sosyal çevreleri çok geniştir ve yanlarında her zaman birileri olur.

BALIK BURCU ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Balık burcu olan kişiler eli açık, sabırlı ve duyarlı kişiler olurlar. Karşılarındaki kişiyi kolaylıkla inandırma yetenekleri vardır.

Vicdan sahibi, uysal, duygusal ve dürüstlerdir. Girdikleri ortama kolay bir şekilde uyum sağlayan balıklar hayal kurmayı severler ve genellikle de hayal dünyalarında yaşarlar.

Haberin Devamı

Her ne kadar yaşam görüşleri ciddi olsa da gerçekçi bir bakış açısına sahip değillerdir. Balık burcu diğer burçlara göre dış etkenlerden en çok etkilenen burçtur. Sinirli olan yapılarını sakinlik ve duygusallıkları ile örtmeyi başarırlar.

Hayat onlar için bazen korkunç ve ürkütücü olsa da hayalleri için yaşamayı severler. Kırılgan bir görüntüleri olsa da güçlülerdir ve duygularının kölesi olmazlar. Üzgün olduklarında onları teselli edecek insanlar çevrelerinde her zaman vardır.

Balık burcu kişileri balık etli olurlar. Uykulu ve yorgun bir göz yapısına sahip olurlar. Kilo almaya meyilli bir yapıları vardır ve yaşları ilerledikçe metabolizmaları da yavaşlar. Balık burcunun kafasına taktığı bir şey varsa her şeyden kopar ve tamamen bu problemine odaklanır. Her şeyi kafalarına taktıkları için balık burçları için psikoloğa en çok giden burç demek doğru olur.