Astroloji Balık burcu su grubu mu? Arkadaşlık uyumu nasıl? İnatçı ve zeki midir?

Balık burcu su grubu mu? Arkadaşlık uyumu nasıl? İnatçı ve zeki midir?

Paylaş
Balık burcu su grubu mu? Arkadaşlık uyumu nasıl? İnatçı ve zeki midir?

Çevremizde Balık burcu olan çok sayıda kişi görmek mümkündür. 20 Şubat- 20 Mart arasında doğan herkes balık burcudur. Su grubunun bir üyesi olan balık burcu en çok uysal ve duyarlı olması ile tanınır. İşte Balık burcu Su grubu mu? Balık burcu arkadaşlık uyumu nasıl? İnatçı ve zeki midir sizler için ayrıntıları ile derledik.

12 burç dört elemente ayrılır: toprak, hava, ateş ve su. Su grubu burçların elementi sudur ve beş elementin en yin'idir. Su grubu burçları Yengeç, Akrep ve Balık'tır. Su grubu burçları duygusal ve sezgisel olma eğilimindedir. 

Haberin Devamı

BALIK BURCU SU GRUBU MU?

Burçların ortak özellikleri dikkate alındığında farklı gruplar ortaya çıkar. Bu gruplar sayı olarak 4 adettir. Bunlar arasında su, hava, ateş ve toprak isimli gruplar yer alır. Özellikle su grubu üyeleri son derece duyusaldır. Balık burcu su grubudur. Duygusal yapıları ağır basan bu burç aynı zamanda son derece sadık olmasıyla tanınır. Bunun yanında balık burçları zeki ve kurnazdırlar. Balık burcu su grubu olduğu için son derece duygusaldır.

Özellikle hassas ve kırılgan yapıları ile dikkat çekerler. Ayrıca su grubunda akrep ve yengeçte vardır. Bu burçların ortak özellikleri arasında haksızlık karşısında öfkeli ve kırıcı olmaları yer alır. Balık burcu su gurubunun birçok özelliğini taşır.

Haberin Devamı

BALIK BURCU ARKADAŞLIK UYUMU NASIL?

Balık burcu ile arkadaş olmak biraz zordur çünkü duygusal olan bu burç bazen aşırı duygusal tepkiler verebilir. Buda kolayca kırılgan olduklarını gösterir.  Tabi bu huylarını görmezden gelirseniz eğer onlarla rahatça arkadaşlık edebilirsiniz ayrıca balık burcunun dürüst ve vicdan sahibi olduğu bilinir. Buda arkadaşlık konusunda uyumlu yanlarının olduğunu gösterir. Çoğu kişi bu burçla arkadaşlık etmeyi sever.

BALIK BURCU İNATÇI VE ZEKİ MİDİR?

Balık burçları pek inatçı değildirler. Çünkü duygusal özelliklerini daha çok ön plana çıkarırlar. Buda inatçı olmadan daha fazla uyumlu olmaya çalıştıklarını gösterir. Zekilik konusunda ise oldukça ilginç bir burç olduğunu söyleyebiliriz. Bunun nedeni ise dışarıdan bakanlar onları pek zeki olarak düşünmezler. Ancak balık burçları oldukça akıllı burçlardan birisidir. İnandırma yetenekleri oldukça ağır basar.

Balık burçları kendi dünyalarında hayal kurmayı çok severler. Bunun için zaman zaman düşlere daldığını söyleyebiliriz. Ayrıca balıklar girdikleri ortamda dikkatleri üzerlerine çekmeyi bir şekilde başarırlar. Buda zeki olduklarını göstermektedir.