Astroloji Boğa burcu toprak grubu mu? Arkadaşlık uyumu nasıl? Fiziksel ve psikolojik özellikleri nelerdir?

Boğa burcu toprak grubu mu? Arkadaşlık uyumu nasıl? Fiziksel ve psikolojik özellikleri nelerdir?

Paylaş
Boğa burcu toprak grubu mu? Arkadaşlık uyumu nasıl? Fiziksel ve psikolojik özellikleri nelerdir?

Boğa burcu 21 Nisan ile 21 Mayıs arasında doğan kişilerin burcudur. Toprak grubunun bir burcu olduğu için boğalar karar aşamasında oldukça emin adımlar atarlar. Toprak grubu burçları laubali kişilerden ve yeni durumlardan hiç hoşlanmazlar. Boğa burcunun arkadaşlık uyumunu ve tüm özellikleri hakkında merak edilenleri derledik.

Boğa burcu kişilerin şanslı sayıları 6, şanslı günleri ise çarşambadır. Bu kişiler hedefleri için her şeyi yapabilecek kadar azimli ve sabırlı kişilerdir.

Haberin Devamı

BOĞA BURCU TOPRAK GRUBU MU?

Boğa burcu toprak grubunun dişi, sabit ve negatif bir burcudur. Boğa burcunun gezegeni Venüs, rengi de açık mavi, ateş pembe ya da eflatundur. Bu kişilerin uğurlu taşı elmas, şanslı sayıları 6 ve şanslı günleri de cumadır. Toprak grubu burçları kararlarını yavaş ve emin adımlar ile alırlar. Gösterişten uzaklardır ve laubali olmaktan da hiç hoşlanmazlar. Yeni şeylere adapte olurken zorlanırlar ve akıllarına koyduklarını da yaparlar.

ARKADAŞLIK UYUMU NASIL?

Boğa burcu erkekleri balık, oğlak ve başak burçlarıyla oldukça iyi anlaşırlar. Bu burçların en başında gelen burç oğlaktır. Oğlak burcu ile boğa erkeği çok iyi anlaşır. Boğa burcu kadınları ise genellikle su grubu burçları ile daha iyi anlaşır. Duygusal erkeklere karşı zaafları olduğu için boğa burcu kadını için en ideal erkek burcu akrep, balık ya da yengeçtir.

Haberin Devamı

FİZİKSEL VE PSİKOLOJİK ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Boğalar hedefleri doğrultusunda ilerlerken dikkatlerini toplayabilir ve tüm yeteneklerini de gösterebilir. Sahip olmak onların hayatta istedikleri tek şey olabilir. Bireysel ilişkilerde oldukça güvenilirlerdir ve insanlara yardımcı olmaktan da zevk alırlar. Hayatları boyunca güveni ararlar ve bundan dolayı kendilerini hiçbir zaman riske atmazlar. İstedikleri şeyler için gösterdikleri çaba herkes tarafından takdir toplamalarını sağlar.

Somut konular ile uğraşırlar ve gerçek olmayan hiçbir şey onlar için önemli değildir. Bundan dolayı doyumlu insanlardır ve gözler hiçbir zaman fazlasında olmaz. Parayı rahat bir yaşam için araç olarak görürler ve para kazanma konusunda da başarılılardır Yatırım ve finans konuları da ilgilerini çeker. Kısa boynu ve sağlam bir vücuda sahip olurlar. Saçlarının kıvırcık ve gür olması da muhtemeldir. İleri yaşlarında kilo alma eğilimlerinden dolayı kalın bir bedene sahip olabilirler.