Astroloji Bu burçlar asla anlaşamıyor: Bir araya geldiklerinde savaş çıkıyor!

Bu burçlar asla anlaşamıyor: Bir araya geldiklerinde savaş çıkıyor!

Paylaş
Bu burçlar asla anlaşamıyor: Bir araya geldiklerinde savaş çıkıyor!

En iyi anlaştığımız kişilere de en nefret ettiklerimize de sorduğumuz ilk soru sanırım "Senin burcun ne?" oluyor! İnsan ilişkileri üzerinde inanılmaz etkileri bulunan burçlar bu kez de bir araya geldiklerinde savaş çıkartan burçlara işaret ediyor. İşte hangi burçlar birbiri ile anlaşamaz, sorusunun yanıtı...

 Haritaları yalnızca Güneş burcuna bakarak değerlendirmek her ne kadar yanlış olsa da özellikle bu burç grubunu haritasında baskın olarak taşıyan kişilerin bir araya geldiklerinde büyük kavgalar ettikleri görülüyor. Davetlerinizde misafirlerinize oturma planı hazırlayacaksanız o burçları sakın yan yana oturtmayın deriz! İşte asla anlaşamayan burç kombinasyonları...

Haberin Devamı

 

BOĞA VE KOVA
Eksantrik doğası ile dikkat çeken kovalar, rastgele enerji patlamalarına ve anlık kararlara yatkın burçlar arasında yer alıyor. Bu burç, her şeyini planlı ve düzenli seven boğaların tam aksi davrandığı için iki grubun birbiriyle anlaşması pek mümkün görülmüyor. İki farklı dünyayı yansıtan kovalar ve boğalar, Zodyak'ın uyumsuz kombinasyonları arasında ele alınıyor.

KOÇ VE YENGEÇ
Sabırsız, fevri ve atılgan koç burçları yengeçlerin aksine seslerini yükseltmekten çekinmiyor. Duygusallığın dibine vuran yengeçler, koçların kavgacı ve asi tavırlarına katlanmakta güçlük çekiyor. Her iki burç grubu da manipülatif etkileri nedeniyle ayrıca çıkar çatışması yaşamaya meyilli oluyor. Bu nedenlerle koçları ve yengeçleri yan yana getirememeye gayret etmek gerekiyor.

Haberin Devamı

OĞLAK VE YAY
Çalışkan, disiplinli ve soğuk oğlak burcu işin eğlencesinde olan yay burcunu fazla sorumsuz değerlendirebiliyor. "Eğlence ne olursa olsun devam etmeli" diye düşünen ve işlerden, sorumluluklardan sıkılan yaylar da oğlaklarla bir arada bırakılmaktan pek hoşnut görünmüyor.

ASLAN VE AKREP
Ateş ve suyun savaşına şahit olacağınız akrep ve aslan konuşmaları, duyanın tüylerini diken diken edebiliyor. Son derece agresif olan bu iki burç da bir araya geldiklerinde muhakkak kavga edecek bir neden buluyor.

BAŞAK VE TERAZİ
Flörtöz, enerjik ve neşeli terazi burçları, başakların sakin ve sütliman görüntüsünden pek haz etmiyor. Başakları kuralcı askerler olarak gören terazilere göre bu şekilde hayatta kalmanın imkanı yok! Onlar enerjisiz ve eğlencesiz yapamaz. Bu nedenle başaklar ve teraziler de anlaşması zor kombinasyonlar arasında ele alınıyor.

İKİZLER VE BALIK
Duygusallık ustası balıklar, gamsız ikizlerin dünyaya bakışını hayretle izliyor. İkizlere göre balıklar gereksiz dramalar çıakrtırken balıklar için ise ikizler burcundakiler fazla şeytani düşünüyor. Bu nedenle ikizler ve balık burçları da anlaşması zor olanlar arasında ele alınıyor.